Maszk nélkül köszöntötte fel a 95 éves Marika nénit a fideszes polgármester

Aztán szólt, hogy mindenki viseljen maszkot, mert a járványveszély napról napra növekszik.

Maszk nélkül köszöntötte fel a 95 éves Marika nénit a fideszes polgármester
Fotó: Facebook/Szabó Zsolt

Naponta több százzal nő az újonnan azonosított koronavírusosak száma Magyarországon, leszállítják a vonatokról és a buszokról azokat, akiken nincs maszk, és még Orbán Viktor is a szabályok betartására hívja fel a figyelmet, de Szabó Zsoltnak, Tarnaméra fideszes polgármesterének úgy látszik, ez is kevés volt.

A kormánypárti politikus egy, a Facebook-oldalán posztolt videóban dicsekedett el vele, hogy a napokban töltötte 95. életévét „Marika néni”, akit fel is köszöntöttek a tarnamérai nyugdíjasklubban.

Szabón azonban se maszk nem volt, sem a kellő távolságot nem tartotta, amíg az idős nővel leforgatta a lájkvadász videót.

Mentségére legyen mondva, Szabó, miután nagy visszhangot kapott a produkciója, utólag azzal egészítette ki a videó leírását:

„Mindenki viseljen maszkot! A járványveszély napról napra növekszik, ne kövesse el azt a hibát, amelybe még néhány nappal ezelőtt mi is beleestünk.”

A 444.hu cikke szerint egyébként Szabó Zsolt nemrég azt is bemutatta (vélhetően szándékolatlanul), hogy hogyan ne viseljünk maszkot:

Kapcsolódó hírek