Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Leszállítják a vonatokról és a volánbuszokról azokat, akiken nincsen maszk

Leszállítják a vonatokról és a volánbuszokról azokat, akiken nincsen maszk
Fotó: Facebook/MÁV

Keddtől leszállítják a Volánbusz Zrt. járműveiről és a MÁV vonatairól azokat az utasokat, akiken nincsen maszk – emlékeztetett a Volánbusz Zrt. közleményben.

Szeptember 15-től kizárhatók az utazásból azok, akik nem hordanak az orrukat és szájukat eltakaró maszkot, kendőt vagy sálat.

😷 Kötelező a maszkviselés ❗️

❗️ 2020. szeptember 15-től (keddtől) az autóbuszokról leszállítják azokat az utasokat, akik nem, vagy nem megfelelően viselik a maszkot, sálat vagy kendőt. 😷 Ne felejtsétek, hogy a buszokra felszállni, illetve utazni csak az orrot és a szájat eltakarva lehet!➡️ Részletek: https://bit.ly/32rJ6Sg🔔 A koronavírus-járvánnyal kapcsolatos közlekedési hírek: volanbusz.hu/koronavirus

Posted by Volánbusz Zrt. on Monday, September 14, 2020

Mindkét közlekedési társaság – a MÁV és a Volánbusz is – arra kéri utasait, hogy tartsák be a közegészségügyi előírásokat, lázzal vagy meghűléses tünetekkel járó betegség esetén ne vegyék igénybe a közösségi közlekedési eszközöket.

A MÁV-START keddtől fokozottan ellenőrzi a vonatokat a Készenléti Rendőrséggel, a polgárőrséggel és a vagyonőrökkel együttműködve.

A Volánbusznál is fontos változás lép életbe: az autóbuszvezetők kötelesek megtagadni a felszállást, ha az utas nem tartja be a maszkviseléssel kapcsolatos előírásokat, és kötelezettségének egyszeri felszólításra sem tesz eleget.

Utazás közben a jegy- és bérletellenőrök figyelik az előírás betartását, és egyszeri, eredménytelen felszólítás után, lakott területen megállva kizárják az utazásból az érintetteket – áll a közleményben.

Kapcsolódó friss hírek

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma