Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Videón, ahogy a magatehetetlen VV Fannit a kocsijához viszi B. László

Levetítették a VV Fanniról készült utolsó felvételeket a Fővárosi Törvényszéken.

Videón, ahogy a magatehetetlen VV Fannit a kocsijához viszi B. László

Pénteken először vetítették le a Fővárosi Törvényszéken, a VV Fanni ügyében zajló tárgyaláson azt a videót, melyen az látható, ahogy B. László az ölében viszi a magatehetetlen lányt abban a mélygarázsban, ahol az egykori valóságshow-szereplő lakott.

Az első videón azt látni, ahogy a férfi kilép a lánnyal a karjában a mélygarázsba, a másodikon pedig azt, amint B. László visszamegy a lány holmijaiért.

Először láthatjuk: így viszi ki a kocsijához VV Fannit B. László

Először láthatjuk: így viszi ki a kocsijához VV Fannit B. LászlóTovábbi részletek a BorsOnline oldalán: http://www.borsonline.hu/vv-fanni/cimke/21983

Posted by Borsonline – Bors Szórakoztató Napilap on Friday, September 11, 2020

Levetítették a VV Fanniról készült utolsó felvételeket a Fővárosi Törvényszéken

Először vetítették le a Fővárosi Törvényszéken azt a videót, amely az utolsó képeket rögzítette a Való Világ 7. szériájából ismert Novozánszki Fanniról. A felkavaró felvételen az látszik, ahogy a vádlott az áldozat házának mélygarázsában a karjában cipeli a magatehetetlen nőt (ezt a részt erkölcsi okokból nem közöljük), majd a férfi visszamegy Fanni holmijaiért.Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el, a rendőrség emberölés miatt nyomozott, de a holttest máig nem került elő. A gyilkossággal azt a férfit vádolják, aki a felvételen is látható, ő viszont azt állítja, hogy aznap este két másik férfinak adta át VV Fannit, őket viszont soha nem tudta megnevezni. Ezek a felvételek is bizonyítják, hogy a 24 éves nőt utoljára a vádlottal látták. Fanni eltűnése után egy hónappal az édesanyja azt nyilatkozta, hogy lánya meghalt, a rendőrség pedig megerősítette, hogy emberölés miatt nyomoznak. Az ügyészség 2019. október 11-én nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolt meg egy volt MSZP-s dunaújvárosi képviselőjelöltet, B. Lászlót.

Posted by Telex.hu on Friday, September 11, 2020

Novozánszki Fanni 2017. november 20-án tűnt el. Ügyében emberölés miatt indult nyomozás, de a holtteste a mai napig nem került elő. A rendőrség a felvételen látható B. Lászlót nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolja.

Úgy tudni, B. azt állítja, két másik férfinak adta át VV Fannit, de őket soha nem tudta megnevezni, vagyis a felvételek szerint a nő utoljára a vádlottal volt látható.

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt