Baleset

Tömegbaleset az M7-esen, több kilométeres a torlódás

Baleset

Kiderült, mi okozhatta a délelőtti vonatbalesetet Adácsnál

Belföld

Esőben, arany színű ollóval nyiszálva adtak át egy utat a fideszesek Mosonmagyaróváron

Fordulat VV Fanni ügyében, kiderült, hogyan tüntethették el a holttestet

Fanni édesanyja és a család ügyvédje is megdöbbent a fejleményen.

Novozánszki Fanni valóságshow-szereplő.
Novozánszki Fanni valóságshow-szereplő.

Nagy mennyiségű, 25 liter hidrogén-klorid-oldatot, azaz sósavat találtak a nyomozók a 2017 novemberében eltűnt VV Fanni meggyilkolásával vádolt B. László siófoki apartmanjában – írja a Blikk a Budapesti Rendőr-főkapitányságtól származó információkra hivatkozva.

A fejlemény állítólag teljesen új információ volt a lány édesanyjának és ügyvédjének is.

A lap felidézi, az egykori valóságshow-szereplőt eltűnése előtt B. Lászlóval látták utoljára életben. Holtteste azóta sem került elő, számos elmélet látott napvilágot arról, hogy miként tüntethették el, felmerült, hogy a Dunába dobták. A nagy mennyiségű sósavról azonban eddig nem esett szó.

„Nem hittem a szememnek, amikor az újságban olvastam, hogy hidrogén-kloridot találtak annak a férfinak a lakásán, aki kiolthatta az életét. Ezt nekem soha senki nem mondta, pedig többször is beszéltem az ügy nyomozójával. Bár én a szívem mélyén a mai napig reménykedem benne, hogy a lányom holtteste egyszer előkerül, és méltó búcsút vehetek majd tőle, a részletek, amiket most megtudtam, még távolabb taszítottak ettől. Nem tudom elképzelni, hogy valakinek ekkora mennyiségű sósav legyen csak úgy, minden cél nélkül a lakásában. Belegondolni is iszonyú: lehet, hogy ezzel a maró anyaggal tüntette el a lányom testét”

– nyilatkozta a Blikknek Fanni édesanyja.

Dr. Lichy József, a család ügyvédje is megdöbbent a fejleményen, mint mondta, soha nem hallott erről a részletről, a vádiratban sem szerepel.

„Sajnos ettől kezdve nem kizárt, hogy a maró anyag is segített Fanni holttestének eltüntetésében”

– vélekedik az ügyvéd. Elmondta, mikor a nyomozóknál rákérdezett a sósavra, azt a választ kapta, hogy B. László állítása szerint a házhoz tartozó medence tisztítására használta a szert.

Az évek óta húzódó, és egyre rejtélyesebb ügy tárgyalása a héten folytatódik.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!