Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Meghalt egy útra kiszaladó kisgyerek Szegeden

Tűzoltók és rendőr Szegeden, a Budapesti körúton, a Csillag téri körforgalomnál, ahol meghalt egy útra kiszaladó kisgyerek, akit elgázolt egy teherautó 2020. szeptember 7-én.
Tűzoltók és rendőr Szegeden, a Budapesti körúton, a Csillag téri körforgalomnál, ahol meghalt egy útra kiszaladó kisgyerek, akit elgázolt egy teherautó 2020. szeptember 7-én. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Meghalt egy útra kiszaladó kisgyerek, akit teherautó elgázolt hétfő délután Szegeden – közölte a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A police.hu oldalon az olvasható, hogy a teherautó eddig tisztázatlan körülmények közt elütötte az útra kiszaladó kisgyermeket, aminek következtében a gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Tűzoltók Szegeden, a Budapesti körúton, a Csillag téri körforgalomnál, ahol meghalt egy útra kiszaladó kisgyerek, akit elgázolt egy teherautó 2020. szeptember 7-én.

Tűzoltók Szegeden, a Budapesti körúton, a Csillag téri körforgalomnál, ahol meghalt egy útra kiszaladó kisgyerek, akit elgázolt egy teherautó 2020. szeptember 7-én.Fotó: MTI/Donka Ferenc

A baleset a Budapesti körúton, a Csillag téri körforgalomnál történt. A helyszíni szemle idejére a rendőrök az érintett útszakaszt lezárták, a Budapesti körút felé haladó forgalmat a környező utcákba, utakra terelik.

A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.