Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Minden eddiginél több, 459 főnél mutattak ki koronavírust péntekre

120 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 8-an vannak lélegeztetőgépen.

Védőfelszerelést viselő ápolók a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított intenzív osztályon az éjszakai műszakban a fővárosi Szent László Kórházban 2020. április 27-én.
Védőfelszerelést viselő ápolók a koronavírussal fertőzött betegek fogadására kialakított intenzív osztályon az éjszakai műszakban a fővárosi Szent László Kórházban 2020. április 27-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Minden eddiginél nagyobbat ugrott a koronavírus-fertőzöttek száma: a koronavirus.gov.hu állami tájékoztatóoldal szerint 459 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki a vírust péntekre, ezzel 7382 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Azt is írják, elhunyt egy 82 éves krónikus beteg, az elhunytak száma vele együtt 621 főre emelkedett, 3944-en pedig már meggyógyultak.

Az aktív fertőzöttek száma 2817 fő. Az aktív fertőzöttek 44%-a, az elhunytak 60%-a, a gyógyultak 42%-a budapesti. 120 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 8-an vannak lélegeztetőgépen.

A térkép szerint Budapesten 3262, Pest megyében 1054, Fejér megyében 463 igazolt fertőzöttet tartanak számon. A legkevesebbről Békésben (33) és Tolnában (47) tudni.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten