Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

A DK potyalesői is rárepültek az egyetemfoglaló színművészetisekre

Nincs tüntetés Gyurcsány nélkül.

A DK potyalesői is rárepültek az egyetemfoglaló színművészetisekre

A Demokratikus Koalíció kiáll a Színház- és Filmművészeti Egyetem (SZFE) hallgatói és tanárai mellett – közölte kedden Gy. Németh Erzsébet, a párt főpolgármester-helyettese, de itt sajnos nem tett pontot mondandója végére.

Reggel óta arról szólnak a hírek, hogy színművészetis diákok elbarikádozták magukat az SZFE Vas utcai épületében, tiltakozva a kormányzati átszervezés, és az intézmény nyakába ültetett, Vidnyánszky Attila-vezette kuratórium ellen. Jelen állás szerint csak azokat engedik be, akiket jónak látnak, ebbe az új fejesek nem tartoznak bele.

A hallgatók akcióját azonnal meglovagolta a DK: a témában tartott online sajtótájékoztatóján Gy. Németh Erzsébet előbb orbánozott egyet, majd amolyan egypálcás politikai haszonszerzésként elsütötte, hogy az SZFE „hősies hallgatói úgy foglalták vissza az egyetemüket”, ahogy a magyaroknak kell majd visszafoglalni az országot a Fidesztől!

Most már tehát azok, akik a hallgatók megmozdulása kapcsán teli szájjal szerettek volna gyurcsányozni, de eddig valamiért nem tudtak, végre kiereszthetik a gőzt.

A DK egyébként júliusban egyszer már kiállt az SZFE-ért, Gyurcsány Ferenc pártelnök pedig gyakorlatilag vagyonelkobzással fenyegette meg Vidnyánszkyt, ami után az egyetem hallgatói világossá tették, hogy nem kérnek sem az „önjelölt megmondóemberekből”, sem a Pesti Srácok alpári megnyilvánulásaiból, de ugyanúgy Gyurcsány Ferencből sem.

Kapcsolódó friss hírek

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten