Elmarad az idei kötcsei fideszes fejtágító

Skypeon mégsem lehet nemzeti keresztény találkozót rendezni.

Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumi elnöke (háttal, b) fogadja a Polgári Piknikre, az alapítvány rendezvényére érkező Orbán Viktor miniszterelnököt a kötcsei Dobozy kúriánál 2018. Szeptember 8-án.
Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumi elnöke (háttal, b) fogadja a Polgári Piknikre, az alapítvány rendezvényére érkező Orbán Viktor miniszterelnököt a kötcsei Dobozy kúriánál 2018. Szeptember 8-án. Fotó: MTI/KKM/Szecsődi Balázs

Nem tartják meg az idei kötcsei találkozót – közölte Balog Zoltán, a szervező Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke szombaton az MTI-vel.

Balog Zoltán tájékoztatásában azt írta: Kötcse immár majdnem húsz éve a polgári, nemzeti keresztény tábor találkozóhelye. „Idén rendeztük volna meg 20. alkalommal a pikniket. De ma fontosabb a biztonság, s ezért úgy döntöttünk, az idei találkozót nem tartjuk meg” – közölte, reményét fejezve ki, hogy mihamarabb eljön az idő, amikor újra találkozhatnak a Dobozy kúria kertjében.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a pénteki kormányinfón jelezte, hogy a koronavírusjárvány-helyzet miatt elmarad az idei kötcsei találkozó szeptember elején.

Kapcsolódó hírek