Szijjártó kiírta a Facebookra, hogy mostantól nagyon fog dolgozni, szétoltják a kommentelők

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján Moszkvában 2020. március 18-án.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján Moszkvában 2020. március 18-án. Fotó: MTI/KKM/Borsos Mátyás

„Kezdődik a szezon, karácsonyig pedig nincs megállás! Ma gazdaságpolitikai stratégiai megbeszélés, vasárnap irány Kína, hétfőn tárgyalások Pekingben, kedden már Nyíradonyban beruházás-átadás, szerdán nagyköveti értekezlet, csütörtökön és pénteken EU-s külügyminiszteri tanács Berlinben”

jelentkezett be Facebook-oldalán adriai luxusjachtozása után erős túlkompenzálással Szijjártó Péter külügyminiszter.

Az Orbán Viktor „több Balaton, kevesebb Adria” iránymutatását kevésbé megfogadó külügyér egy szót sem ejtett nyaralásáról, és arról sem, hogy hogyan került az állami közbeszerzéseken taroló oligarcha offshore cégének hajójára.

Kezdődik a szezon, karácsonyig pedig nincs megállás! Ma gazdaságpolitikai stratégiai megbeszélés, vasárnap irány Kína,…

Posted by Szijjártó Péter on Thursday, August 20, 2020

Posztja alatt a „rajongók” hálálkodása mellett sorjázni kezdtek azok a hozzászólások is, melyekben rendesen beleverik Szijjártó orrát az adriai kalandba, miközben a kormánypárti kommentelősereg nem győzi védelmezni a minisztert, de sokszor olyan kínosan, hogy felötlik bennünk, hogy csak elsőrangú trollok:

szijjarto-komment

Kapcsolódó hírek