Rabosították Novák Elődöt

Közintézményekről lopkodja a szivárványos zászlókat.

Rabosították Novák Elődöt
Fotó: Facebook/Novák Előd

„2 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget a rendőrség, éjszakai házkutatást tartottak, rabosítottak, DNS-mintát is vettek az ujjlenyomatvétel és a fényképkészítés mellett”

panaszolta el szerdán Facebook-oldalán Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, másodállásban szivárványzászló-lopkodó.

Novákot állítása szerint egyelőre csak az újbudai zászló leszedéséért vették elő. Némi képzavarral szerinte „így próbálja a kormányzat megfélemlíteni a devianciák propagálásával szemben felsorakozott, normalitáspárti erőket”, ami alapján a mihazánkos valószínűleg lemaradt róla, hogy a kormányzat propagandistái éppen egymásra licitálva álltak ki mellette, biztosítva arról, hogy ha úgy adódik, majd ők kifizetik a büntetését.

2 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget a rendőrség, éjszakai házkutatást tartottak, rabosítottak, DNS-mintát is…

Posted by Novák Előd on Wednesday, August 19, 2020

Mint ismert, a politikus vasárnap a fővárosi önkormányzat épületéről tépte le a szivárványos zászlót, kedden pedig az újbudai önkormányzatról lopta le a szerinte családellenes lobogót. A zászlós akció miatt a DK-s vezetésű XI. kerületi önkormányzat feljelentette Novák Elődöt.

A kormánykegyelt Mi Hazánk Mozgalom soraiban politizáló Novák úgy tudja, a rendőrséget politikai megfélemlítésre használja a kormányzat, „mely letérdelt a homoszexuális lobbi előtt”.

A rabosítás kapcsán a hvg.hu kereste a rendőrséget, hogy valóban tartottak-e a politikusnál házkutatást, és ha igen, mit kerestek, illetve milyen eredménnyel jártak, választ azonban egyelőre nem kaptak.

Kapcsolódó hírek