Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Rabosították Novák Elődöt

Közintézményekről lopkodja a szivárványos zászlókat.

Rabosították Novák Elődöt
Fotó: Facebook/Novák Előd

„2 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget a rendőrség, éjszakai házkutatást tartottak, rabosítottak, DNS-mintát is vettek az ujjlenyomatvétel és a fényképkészítés mellett”

panaszolta el szerdán Facebook-oldalán Novák Előd, a Mi Hazánk Mozgalom alelnöke, másodállásban szivárványzászló-lopkodó.

Novákot állítása szerint egyelőre csak az újbudai zászló leszedéséért vették elő. Némi képzavarral szerinte „így próbálja a kormányzat megfélemlíteni a devianciák propagálásával szemben felsorakozott, normalitáspárti erőket”, ami alapján a mihazánkos valószínűleg lemaradt róla, hogy a kormányzat propagandistái éppen egymásra licitálva álltak ki mellette, biztosítva arról, hogy ha úgy adódik, majd ők kifizetik a büntetését.

2 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyeget a rendőrség, éjszakai házkutatást tartottak, rabosítottak, DNS-mintát is…

Posted by Novák Előd on Wednesday, August 19, 2020

Mint ismert, a politikus vasárnap a fővárosi önkormányzat épületéről tépte le a szivárványos zászlót, kedden pedig az újbudai önkormányzatról lopta le a szerinte családellenes lobogót. A zászlós akció miatt a DK-s vezetésű XI. kerületi önkormányzat feljelentette Novák Elődöt.

A kormánykegyelt Mi Hazánk Mozgalom soraiban politizáló Novák úgy tudja, a rendőrséget politikai megfélemlítésre használja a kormányzat, „mely letérdelt a homoszexuális lobbi előtt”.

A rabosítás kapcsán a hvg.hu kereste a rendőrséget, hogy valóban tartottak-e a politikusnál házkutatást, és ha igen, mit kerestek, illetve milyen eredménnyel jártak, választ azonban egyelőre nem kaptak.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz