Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Gyopáros ledobta az atomot: „minden felújítandó utat fel kell újítani”

Ki gondolta volna.

Gyopáros Alpár, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos beszédet mond a Magyar Falu Program keretében felújított Rákóczi és Petőfi utca átadásán a Somogy megyei Jákón 2020. augusztus 19-én.
Gyopáros Alpár, a modern települések fejlesztéséért felelős kormánybiztos beszédet mond a Magyar Falu Program keretében felújított Rákóczi és Petőfi utca átadásán a Somogy megyei Jákón 2020. augusztus 19-én. Fotó: MTI/Varga György

Minden felújítandó utat fel kell újítani Magyarországon, legyenek azok önkormányzati vagy településeket összekötő állami utak

– tett egészen elképesztő felfedezést a nem hiába „modern települések fejlesztéséért felelős” kormánybiztos szerdán Jákón, ahol rögtön két utcát is átadott.

Gyopáros Alpár a somogyi község megújult Rákóczi és Petőfi utcájának átadásakor döbbenttette rá hallgatóságát: pontosan e cél érdekében hirdették meg a kistelepülési önkormányzatok utca- és járdafelújítási programját tavaly!

A 20 milliárd forintos forrásból másfél év alatt állítólag 1500 településen valósultak meg utca- és járdarekonstrukciók, és elindult a nagy mellékúthálózat-fejlesztési program is, 2019 és 2021 között 2500 kilométernyi, településeket összekötő utat korszerűsítenek – sorolta a kormánybiztos, nem elhallgatva, hogy Somogy megye a Magyar falu program egyik legnagyobb nyertese, települései másfél év alatt 600 pályázattal 6 milliárd forintot nyertek!