Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Halálos buszbaleset történt az M5-ösön, kisgyerek is van a sérültek között

Mentő és tűzoltók árokba borult külföldi utasszállító autóbusznál, miután a gépjármű tisztázatlan körülmények között letért az útról az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 115-ös kilométerszelvényben, Kiskunfélegyháza térségében 2020. augusztus 9-én.
Mentő és tűzoltók árokba borult külföldi utasszállító autóbusznál, miután a gépjármű tisztázatlan körülmények között letért az útról az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 115-ös kilométerszelvényben, Kiskunfélegyháza térségében 2020. augusztus 9-én. Fotó: MTI/Donka Ferenc

Eddig tisztázatlan körülmények között letért az útról és árokba borult egy lengyel autóbusz Kiskunfélegyházánál, az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, vasárnap reggel fél 7 körül.

A balesetben egy 35 éves férfi meghalt, három személy – köztük egy öt év körül gyerek – súlyos sérüléseket szenvedett.

Mentőhelikopter és mentők árokba borult külföldi utasszállító autóbusznál, miután a gépjármű tisztázatlan körülmények között letért az útról az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 115-ös kilométerszelvényben, Kiskunfélegyháza térségében 2020. augusztus 9-én.

Mentőhelikopter és mentők árokba borult külföldi utasszállító autóbusznál, miután a gépjármű tisztázatlan körülmények között letért az útról az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán a 115-ös kilométerszelvényben, Kiskunfélegyháza térségében 2020. augusztus 9-én.Fotó: MTI/Donka Ferenc

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője közölte: a mentést két mentőhelikopter és 14 mentőautó végzi. Összesen 34 ember sérült meg, minden utast kórházba visznek vizsgálatokra.

Az autópályát a mentés idejére a főváros irányába teljes szélességében lezárták.