Bulvár

Orbán Viktor azon vihog a TikTok-on, hogy megbénította Budapest közlekedését a havazás

Baleset

Szörnyű baleset Nyárlőrinc határában, egy ember meghalt

Külföld

Rossz hírek érkeztek Ferenc pápa állapotáról

Dull Szabolcs lakására csöngetett be a kormánypropaganda stábja

„Amikor azt kértem, hogy a titoktartást oldják fel, nem arra gondoltam, hogy a híváslistám meg a lakcímem a kormányhoz közeli médiában forogjon.”

Harta ViktorHarta Viktor
Dull Szabolcs kirúgott főszerkesztő az Index szerkesztőségének elhagyásakor.
Dull Szabolcs kirúgott főszerkesztő az Index szerkesztőségének elhagyásakor. Fotó: Facebook/Távozó Indexesek/Huszti István

Dull Szabolcs, a kirúgott Index-főszerkesztő lakásán csengetett a legújabb jobboldali propagandacsatorna, a Pesti TV stábja kedden. Erről maga Dull számolt be a Hvg360 Terasznak.

Az újságíró elmondta, amikor kinyitotta az ajtót, azt látta, hogy forgó kamerával áll szemben vele a Pesti TV stábja. A propagandisták állítólag azt mondták, nem érték el telefonon, ezért gondoltak a személyes látogatásra. Dull Szabolcs viszont megkérte őket, hogy fejezzék ezt be, és becsukta az ajtót.

„Nem értem, miért az én ajtómnál toporognak, mikor nem tőlem lehet a legfőbb titkot, az Index összeomlásának okát kiszedni. Amikor azt kértem, hogy a titoktartást oldják fel, nem arra gondoltam, hogy a híváslistám meg a lakcímem a kormányhoz közeli médiában forogjon”

– mondta Dull. Hangsúlyozta, nem igaz az a kormánypárti médiában szajkózott narratíva, miszerint Dobrev Klárát hívogatta volna. Egyszer beszéltek az elmúlt időszakban, de annak semmi köze az Index-hez – mondta.

Érdekesség, hogy a frissen indult Pesti TV annak a Vaszily Miklósnak a résztulajdonában van, aki egyébként ott ült a szinte emberek nélkül maradt Index reklámfelületeit értékesítő Indamédiában is.

Ezek is érdekelhetnek

7 propagandista távozott a Hír TV-től – minden cégvezető nagyon figyeljen, mostantól bárhol felbukkanhatnak!

Orbán most jelentette be: megtámadunk valakiket

Fidesz: Gyurcsányék háborúba sodornák az országot, elajándékoznák fegyvereinket!

A kormány napjai meg vannak számlálva: Tüttő Kata vezeti az MSZP EP-listáját

A CÖF Bécsben próbálta kioktatni az ottani magyarokat arról, hogy miért rossz a Nyugat

Orbán Viktor: Ukrajna uniós tagsága nem esik egybe Magyarország nemzeti érdekeivel