Verdmárkival és bazdmárkival indul a PestiTV, a jobboldal legújabb ortó fiataloskodása

Itt a vödörbe pisáló jobboldali humor, addig is, amíg megérkezik a „morális fölény”.

Verdmárkival és bazdmárkival indul a PestiTV, a jobboldal legújabb ortó fiataloskodása

A 888.hu alapításával egyszer már nekibuzdult a kormányapparát fiatalos jobboldali médiát csinálni. Akkor odáig jutottak, hogy a 444 nevét sikerült megszorozniuk kettővel, egyébként pedig a lap mostanra tökéletesen belesimult a semennyire sem fiatalos propaganda-termékeik sorába.

Ezen a máig kitaposatlan ösvényen próbál szerencsét a hamarosan induló PestiTV, amelynek bemutatkozó videói már láthatók a PestiSrácok honlapján.

Az egyik kisfilmen például Vincze Emília arról beszél, hogy „az egyetemen kötelező a balliberális eszméket mantrázni a hallgatóknak”, de majd most ő a PestiTV-n igyekszik leleplezni a „jóemberkedő liberálisokat”.

Egy másik videóban Jeszenszky Zsolt, Bohár Dániel, Ábrahám Róbert, valamint egy tetovált suttyónak öltöztetett negyedik valaki a keszthelyi Festetics-kastélyban értekeznek arról, hogy mi a Fidesz sikerének a titka! Az arisztokrata tematika más videóban is előkerül, ebben például a rendkívül vicces Zaymárki, Bazdmárki és Verdmárki nevű szereplők okoznak Sas-kabaréba illő kínos perceket.

További remekművek megnézhetők a PestiSrácok oldalán, bár igazából mindegyiknek ugyanaz a mondanivalója. Ettől függetlenül szurkolunk, mert tényleg kiderülhetne már, hogy mit értett Gulyás Gergely azon, hogy jobboldali újságírónak lenni morális fölény.

Kapcsolódó hírek