Verdmárkival és bazdmárkival indul a PestiTV, a jobboldal legújabb ortó fiataloskodása

Itt a vödörbe pisáló jobboldali humor, addig is, amíg megérkezik a „morális fölény”.

Verdmárkival és bazdmárkival indul a PestiTV, a jobboldal legújabb ortó fiataloskodása

A 888.hu alapításával egyszer már nekibuzdult a kormányapparát fiatalos jobboldali médiát csinálni, akkor odáig jutottak, hogy a 444 nevét sikerült megszorozniuk kettővel, egyébként pedig a kiadvány mostanra tökéletesen belesimult a semennyire sem fiatalos, pállott propaganda-termékeik sorába.

Ezen a máig kitaposatlan ösvényen próbál szerencsét a hamarosan induló PestiTV, amelynek bemutatkozó videói már láthatók a PestiSrácok honlapján.

Az egyik kisfilmen például Vincze Emília arról beszél, hogy „az egyetemen kötelező a balliberális eszméket mantrázni a hallgatóknak”, de ő majd most a PestiTV-n igyekszik leleplezni a „jóemberkedő liberálisokat”.

Egy másik videóban Jeszenszky Zsolt, Bohár Dániel, Ábrahám Róbert, valamint egy tetovált suttyónak öltöztetett negyedik személy a keszthelyi Festetics-kastélyban értekeznek arról, hogy mi a Fidesz sikerének a titka:

Az arisztokrata tematika más videóban is előkerül, ebben például a rendkívül vicces Zaymárki, Bazdmárki és Verdmárki nevű szereplők okoznak Sas-kabaréba illő kínos perceket:

A többi remekmű megtekinthető a PestiSrácok oldalán, bár igazából aki kettőt-hármat látott már, mindet látta („a kommunisták lesben állnak, a Fidesz megvéd”, nagyjából mindegyik vallomásnak ugyanaz a mondanivalója – már amelyiknek van).

Ettől függetlenül szurkolunk, mert tényleg kiderülhetne már, hogy mit értett Gulyás Gergely azon, hogy jobboldali újságírónak lenni morális fölényt jelent.

Kapcsolódó hírek