Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Mégis elmarad az Apostol koncertje

Mégis elmarad az Apostol koncertje
Fotó: Facebook/Broadway Jegyiroda

„Hosszú huzavona után, keserves kínok között, úgy döntöttünk, hogy az augusztus 28-i koncertet áthelyezzük egy másik dátumra”

– jelentette be az Apostol együttes hétfő este a Facebookon.

Apostol 50 koncert új időpontban – 2021. március 7.

Kedves Közönségünk!Ezúton szeretnénk Önöket tájékoztatni, hogy a 2020. augusztus 28-ra meghirdetett Apostol 50 koncertet egy új időpontban, 2021. március 7-én tartjuk meg a Papp László Budapest Sportarénában! Az Apostol együttes és mi szervezők is a közönség érdekeit, legfőképp mindenki egészségét tartjuk szem előtt. Az a célunk, hogy minden jegyvásárló részt tudjon venni a koncerten, és mindenkinek ugyanazt a felhőtlen szórakozást, hangulatot, koncertélményt tudjuk biztosítani. Ezért közösen úgy döntöttünk – bár a jelenlegi hatályos jogszabály nem tiltja, hogy az eseményt megtartsuk az eredeti dátumon -, hogy a koncertet egy olyan új, későbbi időpontban tartjuk meg, amikor azt már biztonságosan, zökkenőmentesen tudjuk lebonyolítani. Így később ugyan, de együtt, közösen, méltón ünnepelhetjük meg az Apostol zenekar öt évtizedes fennállását.A már megváltott belépőjegyek az új időpontra érvényesek, így azzal a koncert az új dátumon (2021. március 7-én) látogatható. Amennyiben a rendezvényre vásárolt parkolójegyet is, úgy természetesen az is érvényes az új dátumra.Az esemény: https://apostol-50–arena-koncert.broadway.hu/2021-03-07-20-00Köszönjük türelmüket és megértésüket! Üdvözlettel:Broadway Event Kft.

Posted by Broadway Jegyiroda on Monday, August 3, 2020

Ez az a koncert, ami miatt sokan felháborodtak, nem értve, hogy miközben elvileg tilos koncerteket tartani, ezt mégis megrendezik a Papp László Sportarénában. A szervezők egyébként azzal magyarázták a helyzetet, hogy mivel ültetett eseményről van szó, az nem számít zenés-táncos rendezvénynek.

Ilyen közjáték után döntött úgy az együttes a szervezőkkel egyeztetve, hogy átteszik a koncertet 2021. március 7-re.

„Az Apostol együttes és mi szervezők is a közönség érdekeit, legfőképp mindenki egészségét tartjuk szem előtt. Az a célunk, hogy minden jegyvásárló részt tudjon venni a koncerten, és mindenkinek ugyanazt a felhőtlen szórakozást, hangulatot, koncertélményt tudjuk biztosítani. Ezért közösen úgy döntöttünk – bár a jelenlegi hatályos jogszabály nem tiltja, hogy az eseményt megtartsuk az eredeti dátumon –, hogy a koncertet egy olyan új, későbbi időpontban tartjuk meg, amikor azt már biztonságosan, zökkenőmentesen tudjuk lebonyolítani. Így később ugyan, de együtt, közösen, méltón ünnepelhetjük meg az Apostol zenekar öt évtizedes fennállását”

– írták.

Kapcsolódó friss hírek

Gázolt az M2-es metró

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából