Apostol-koncert bezzeg lehet az Arénában, kiakadtak a kommentelők

Apostol-koncert bezzeg lehet az Arénában, kiakadtak a kommentelők
Fotó: Facebook/Broadway Jegyiroda

Létszámkorlátozás nélkül, zárt térben megtartható az Apostol együttes augusztus 28-i koncertje a Papp László Sportarénában, mivel a szervezők szerint

„olyan rendezvénynek minősül, mely ültetett nézőtérrel rendelkezik”.

Minderről csütörtök posztolt a Broadway Jegyiroda, nem sokkal azt követően, hogy kiderült: a kormány augusztus 15. után sem engedélyezi az 500 főnél nagyobb zenés-táncos rendezvények megtartását, emiatt pedig sorra dobják be a törölközőt a fesztiválszervezők.

Kedves Közönségünk!A hatályban lévő jogszabályok értelmében, a 2020. augusztus 28-án a Papp László Budapest…

Posted by Broadway Jegyiroda on Thursday, July 30, 2020

A jegyiroda posztja alatt ugyanakkor elszabadultak az indulatok, rengeteg indulatos komment gyűlt össze. Volt, aki felelőtlenségnek tartja a koncert megtartását, mivel az Apostol zenekar és a célközönsége sem éppen fiatal már, és olyan is van, akinek jegye van, de inkább nem megy el a bulira. Más azt vetette fel, hogy a hoppon maradt zenekaroknak a jövőben elég lesz ülős koncertet szervezni. A jegyiroda viszont fenntartja, hogy jogszabályilag semmilyen aggály nem merül fel a rendezvényt illetően.

Az Apostol-koncertre érkezőket egyébként felhívják a maszk használatára, mely nem kötelező, de javasolt. Aki kicsit betegnek érzi magát, az maradjon otthon, tartsák be a biztonságos távolságot, felületeket fertőtleníteni fogják, és a büfések valamint a szekusok maszkban fognak dolgozni – írták.

Közben a Tankcsapda alternatív megoldással állt elő: ők 500 fő alatti koncerteket hirdettek meg egy pénteki Facebook-posztjjukban.

Kapcsolódó hírek