Bűnügy

Külföldre menekült a kisfiút felrúgó, párjait ököllel verő „karateedző”, nem tudják kihallgatni

Bűnügy

Halálra vert egy idős nőt egy fiatalkorú férfi Borsodban

Oktatás

Bejelentették, szeptembertől ezeket tilos lesz bevinni az iskolába

Rekordgyorsan úszta át a Balatont Rasovszky Kristóf

RASOVSZKY Kristóf
Balatonboglár, 2020. augusztus 1. Rasovszky Kristóf a sajtó munkatársainak nyilatkozik a balatonboglári célban a 38. Lidl Balaton-átúszáson 2020. augusztus 1-jén. A 23 éves világbajnok úszó a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5200 méteres távot új csúccsal, kereken 57 perc alatt teljesítette. MTI/Varga György

Új csúccsal nyerte a 38. Lidl Balaton-átúszást Rasovszky Kristóf szombaton: a Révfülöp és Balatonboglár közötti klasszikus 5200 méteres távot a 23 éves világbajnok kereken 57 perc alatt teljesítette, ezzel Papp Márk 2016-os, 58:33 perces rekordját adta át a múltnak.

Balatonboglár, 2020. augusztus 1.Rasovszky Kristóf a balatonboglári célban a 38. Lidl Balaton-átúszáson 2020. augusztus 1-jén. A 23 éves világbajnok úszó a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5200 méteres távot új csúccsal, kereken 57 perc alatt teljesítette. MTI/Varga György

Balatonboglár, 2020. augusztus 1.
Rasovszky Kristóf a balatonboglári célban a 38. Lidl Balaton-átúszáson 2020. augusztus 1-jén. A 23 éves világbajnok úszó a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5200 méteres távot új csúccsal, kereken 57 perc alatt teljesítette.
MTI/Varga György

A nőknél Olasz Anna volt a leggyorsabb, ő 1:01.37 órás eredménnyel ért célba. Gellért Gábor, a nyílt vízi úszóválogatott szövetségi kapitánya elmondta, a junior- és a felnőttcsapat szinte minden tagja részt vett az eseményen, kiegészülve a medencés versenyző Késely Ajnával.

Révfülöpről reggel 8 óra óta vágnak neki az úszók a távnak, startolni 12 óráig lehet azoknak, akik előzetesen regisztráltak.

Ez is érdekelhet:
Lezárják a Lánchidat szombat éjjel

Kapcsolódó hírek

Egy héten belül már a második postás halt meg munka közben

Drogot is árultak a szegedi dj-k, lekapcsolták őket

Novák Katalin is csobbani fog a Balatonban vasárnap

Olimpiai ezüstöt úszott Rasovszky Kristóf

Másnak a havi fizetése annyi, mint amennyibe Novák Katalin fürdőruhája került

Kiderült, Novák Katalin testőri kísérettel úszta át a Balatont

Újra kellett éleszteni egy úszót a Balaton-átúszáson

Novák Katalin: Balaton-átúszás csak itt van Magyarországon

Rasovszky Kristóf odaadta aranyérmét Mohamed Ibrahimnak