Kocsis úgy tudja, a baloldal cirkuszolni akar a parlamentben

De a kormánypártok ebben nem vesznek részt.

Kocsis úgy tudja, a baloldal cirkuszolni akar a parlamentben
Fotó: Facebook/Kocsis Máté

A baloldal a parlamentben akar cirkuszolni a brüsszeli veresége után – tájékoztatta a nagyérdeműt pénteki közleményében Kocsis Máté.

A Fidesz frakcióvezetője annak kapcsán ragadtatta el magát, hogy ellenzéki pártok a parlament rendkívüli ülésének összehívását kezdeményezték a legutóbbi európai uniós csúcstalálkozóval összefüggésben.

Kocsis azonban átlát a szitán, és úgy értékelt: a baloldal az uniós költségvetési tárgyalásokból sem tanult semmit! „Miután hazugságokat terjesztettek Magyarországról, és azt akarták, hogy hazánk rosszabbul járjon, most a magyar parlamentet próbálják cirkusszá változtatni” – írta Kocsis Máté, majd hozzátette, ebben a kormánypártok nem vesznek részt.

A Fidesz frakcióvezetője hangsúlyozta, a miniszterelnök az öt tárgyalási nap alatt 3 milliárd euróval többet szerzett az országnak annál, mint ami a korábbi, igazságtalan javaslatban szerepelt és „visszaverte” azt a zsarolási kísérletet, hogy a pénz felhasználását elfogult politikai feltételekhez kössék!

Kocsis Máté leszögezte, ez siker minden magyar számára. „A hazai baloldal ezt viselje el, hagyjon fel a Magyarország ellen folytatott politikával és ne cirkuszoljon” – mesélte.

Kapcsolódó hírek