Elérhetetlenné vált az Index.hu

Elérhetetlenné vált az Index.hu

Már „megjavult”, közel egy órán át nem lehetett megnyitni a lapot.

Nem tölt be a böngészőkben az Index.hu oldal kedden körülbelül 13 óra 30 perc óta. A lap a Facebook-oldalán először azt írta:

„Kedves Olvasóink, az Index a netszolgáltatónál bekövetkezett áramszünet miatt nem elérhető. Hamarosan visszatérünk, a szolgáltató dolgozik a hiba elhárításán.”

Kedves Olvasóink, az üzemeltetéstől azt a tájékoztatást kaptuk, hogy az Index a netszolgáltatójánál bekövetkezett…

Közzétette: Index.hu – 2020. június 30., kedd

Hogy ebből az elmúlt időszak eseményei alapján mi igaz, valóban áramszünet „következett be”, esetleg saját magukat „hackelték meg”, azt egyelőre nem tudni. Az „üzemeltetéstől azt a tájékoztatást kaptuk” pontosítás mindenesetre csak később került a szövegbe, vagyis a Facebook-oldal kezelője is érezheti, hogy nincs feltétlenül minden információ birtokában.

Szintén mai hír a kormányzat által nyomorgatott újság környékéről, hogy alig néhány napos regnálása után máris lemondott a kiadó újonnan kinevezett vezérigazgatója, miután állítólag megismerte a cég pénzügyi helyzetét.

Frissítés: 14 óra 23 perckor visszatért az oldal, közel egy órán át nem volt elérhető. A közösségi oldalon azt írták: „sikerült megoldani a problémát”.

Kapcsolódó hírek