Szikora Róbert: „Orbán Viktor úr számomra egy kiváló magyar ember és egy politikusi géniusz”

Valamint istenáldotta tehetség, köszönet érte a Szűzanyának.

Szikora Róbert: „Orbán Viktor úr számomra egy kiváló magyar ember és egy politikusi géniusz”

Hosszú interjút közölt Szikora Róberttel a 24.hu annak kapcsán, hogy a zenész is szerepelt abban a zavarba ejtő videóban, mellyel Orbán Viktornak kívánt minden jót egy csapat férfi még május végén.

Szikora most arról beszélt, személyesen ismeri a miniszterelnököt, de nem túl jól.

„Orbán Viktor úr számomra egy kiváló magyar ember és egy politikusi géniusz”

– fogalmazott, hozzátéve: tudta, hogy a videó miatt kap majd hideget-meleget a balliberálisoktól. Szerinte ugyanis a liberálisok úgy gondolják, hogy a liberalizmus addig tart, amíg elfogadják, amit ők gondolnak, és „nem tudják benyelni”, hogy felköszöntötte Orbánt.

„Az életben szükség van tabukra, a liberalizmus alapja viszont az, hogy minden tabut megszüntessenek. Miközben én nem akarom megismerni, mondjuk, édesanyám fiatalkorát. Nem akarok a papok nemi életéről vagy a cölibátusról beszélni. A liberálisok a hazáról, a családról is csak rosszat mondanak”

– elemezte tovább a művész a liberalizmust sajátos logikája mentén.

„A liberális oldal mindig mindenkit nyakig megaláz. Persze mindennek a végén ott van Soros, a sátáni figura. Közben mindenre ráfogják, hogy rasszista. Miért volna rasszizmus, ami George Floyddal történt? Csak mert fehér volt az az idióta rendőr, aki rátaposott az egyébként visszaeső bűnöző, fekete George Floyd fejére?”

– folytatta Szikora a világmagyarázatot. Az amerikai tüntetések kapcsán azt is mondta, szerinte erre régóta készültek a liberálisok, a Floyd-ügy pedig csinált ügy, a választás közeledtével kellett valami apropó a rendbontáshoz. Definiálta azt is, hogy ki a magyar:

„Az magyar, akinek Trianon fáj. Aki el tud érzékenyülni attól, hogy felmegy a magyar zászló egy olimpián, az magyar.”

Az interjúban szó esett a kereszténységről is, szerinte fel kell ébreszteni az „operettkeresztényeket”, és újra mondogatni kell az Evangéliumot, „hogy Isten szeret minket”.

Szikora arra is kitért, hogy szerinte Orbán nélkül egy újabb Trianont élt volna át az ország az elmúlt tíz évben, de

„szerencsére ez az istenáldotta tehetség vezeti az országot, köszönet érte a Szűzanyának és a józan magyar választóknak”

Arra a felvetésre, hogy eléggé benne van a Fidesz hálójában, és a születésnapi videó akár hálálkodásnak is tekinthető, azzal a frappáns csattanóval válaszolt: „Annak tekintik, aminek akarják. Csikidam!”

Kapcsolódó hírek