Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Halott csecsemők maradványait is hazahordhatta a pátyi halottszállító

60 hordónyi emberi maradványt találtak az udvarán.

Vödör a pátyi boncmester házának udvarán.
Vödör a pátyi boncmester házának udvarán.

Hatvan hordónyi emberi maradványt tárolt pátyi udvarán az a halottszállító – más értesülések szerint patológusként is dolgozó – férfi, akihez a napokban vonultak ki a rendőrökírja a Bors.

A lapnak a szomszédok elmondták, R. Dénes rendszeresen mosott a kertjében halottszállításhoz használatos fémkoporsókat, és

az is többször előfordult, hogy éjjel alágyújtott a fészer közelében tartott üstöknek.

A Bors úgy tudja, a testrészek megsemmisítése már megkezdődött, azok nem bűncselekményből, hanem műtétekből, abortuszokból, amputálásos operációkból származnak. A lapnak egy informátor arról számolt be, hogy

halva született csecsemők maradványai is előkerültek a tercián, valamint olyan abortumok is, ahol a magzat kora miatt még meg lehetett szakítani a terhességet.

Elképzelhető, hogy a férfi a testrészek megsemmisítésével kapcsolatban vállalhatott kötelezettséget, melyet nem teljesített. Az sem kizárt, hogy az ügynek további gyanúsítottjai is lesznek – a rendőrség emberi test tiltott felhasználása ügyében nyomoz, amelyért a halottszállító akár három évet is kaphat. A férfi szabadlábon védekezhet.