Politika

Magyar Péter: közzéteszem a felvételt, ami miatt a kormánynak le kell mondania

Baleset

Rettenetes hír: meghalt az Esztergom Rally egyik sérültje, egy kislány – már öt életet követelt a tragédia

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Kitüntetik Müller Cecíliát a járvány alatt végzett munkájáért

A Keresztény Értelmiségiek Szövetsége szerint megigéző volt, ahogy például a kézmosásról beszélt.

Harta ViktorHarta Viktor
Müller Cecília országos tisztifőorvos és Gál Kristóf rendőr alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője megöleli egymást az operatív törzs utolsó alkalommal megtartott online sajtótájékoztatója után 2020. június 17-én.
Müller Cecília országos tisztifőorvos és Gál Kristóf rendőr alezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője megöleli egymást az operatív törzs utolsó alkalommal megtartott online sajtótájékoztatója után 2020. június 17-én. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Szent Adalbert-díjjal tünteti ki Müller Cecília országos tisztifőorvost a Keresztény Értelmiségiek Szövetsége (KÉSZ) a koronavírus-járvány alatt végzett munkájáért – a Magyar Nemzet cikke szerint az elismerést csütörtökön adják át Budapesten.

„Müller Cecília márciustól kezdve úgy vette fel a hirtelen rá szakadt közszereplés sebességét, mintha ezer éve, nap mint nap ezt csinálta volna, és többek között ezért egy ország kedvelte meg”

– magasztalta a tisztifőorvost a KÉSZ.

A szervezet szerint Müller Cecília ráadásul olyan keresztény ember, aki mindig mosolyog, akkor is, ha komoly,

„bármi dőreséget mondtak neki, bármi aljasat kérdeztek tőle, bármily ocsmányságot rajzoltak róla, a szeme sem rebbent, csak tette a dolgát rendületlenül, és beszélt a gyógyulásról a betegnek, a védekezésről az egészségesnek, az unokáról a nagymamának, a szülőkről és a nagyszülőkről a gyerekeknek, a kisbabákról a fiataloknak. Az életről magáról, a kézmosástól a szent házasságig, a születéstől a meghalásig”

– fokozta a szervilis szövetség a dicséretet, majd rátett még egy lapáttal:

„Az országos tiszti főorvos egy olyan keresztény ember, aki nem tesz látható csodát, mégis megigéz és eléri, hogy rádöbbenjünk: őt nem lehet nem szeretni.”

A KÉSZ szerint Müller Cecíliának további érdemei is vannak, jelesül hogy a tájékoztatók alatt mindenkivel elhitette, hogy éppen hozzá beszél, „szavahihetően, közvetlenül, érthetően, egyszerűen, magyarul, köznapi dolgokról”.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Müller Cecília szankciókat is bevezetne a szűrővizsgálatokat elbliccelőkkel szemben

Müller Cecíliához kerül a gyógyszerpiac felügyelete

Müller Cecília fontos bejelentést tett, kórházi látogatási tilalom jöhet

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter