Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

A legmagasabb állami kitüntetést kérik Müller Cecíliának

„A Főorvos Asszonynak kiemelkedő szerepe van a veszély elleni küzdelemben.”

Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján 2020. április 10-én.
Müller Cecília országos tisztifőorvos a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján 2020. április 10-én. Fotó: MTI/kormany.hu

Még le sem csengett a koronavírus-járvány, naponta tízek halnak meg, közben pedig Müller Cecília megértést kér a kórházból kitett betegek hozzátartozóitól, de a Honfoglalás 2000 Egyesületet máris mérleget vont:

arra kérik a kormányt, méltányolja a tisztifőorvos „kiemelkedő teljesítményét, és alkalomadtán a legmagasabb állami kitüntetés odaítélésével díjazza”.

Az egyesület azt írta, köszönt illeti „Dr. Müller Cecilia Főorvos Asszonyt” a járvány kezdete óta kifejtett „szakszerű, megnyugtató orvosi, emberi tevékenysége kapcsán”. Megjegyzik, a járványnak még nincs vége, de ők úgy tudják, „azt máris észlelik az emberek, hogy a Főorvos Asszonynak kiemelkedő szerepe van a veszély elleni küzdelemben, melyet bizonyítanak a járványról nap, mint nap közzétett adatok is”.

A flúgos egyesület nem most hallat magáról először, korábban írtak már levelet Putyinnak, hogy mentse meg az európai civilizációt, Orbán Viktort pedig Nobel-békedíjra szerették volna jelöltetni.