Baleset

Súlyos baleset Tatán: terhes anyuka hajtott ki egy mentő elé, két mentőhelikopter is érkezett a helyszínre

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Orbán Balázs úgy tudja, a baloldal ma ismét cserbenhagyta a védekezést

Spoiler: holnap is „cserben fogja hagyni a védekezést”.

RövidenRöviden

A baloldal ismét cserbenhagyta a járvány elleni védekezést – mesélte a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára kedden az M1 propagandacsatorna nézőinek. Orbán Balázst annak kapcsán beszéltették, hogy kedden az ellenzék a parlamentben megszavazta a veszélyhelyzet megszüntetését, ugyanakkor a járványügyi készültségi helyzet fenntartását nem támogatta.

A kormánypárti politikus közölte:

a két döntés szorosan összekapcsolódik egymással, a baloldal így ismét cserbenhagyta a védekezést azzal, hogy nem támogatta annak jogi alapját!

A járvány elleni védekezés első szakaszát sikerrel lezárták, de fel kell készülni a fertőzés második és harmadik hullámára is – magyarázta.

A járvány elleni védekezéshez nem pártpolitikai csatározásokra van szükség, hanem nemzeti összefogásra – cinikuskodott az államtitkár, aki úgy tudja, a baloldal „nemszavazatokkal vagy álhírek terjesztésével, kamuvideóval járult hozzá a védekezéshez”.

Arról, hogy az országos tisztifőorvos javaslatára a kormány egészségügyi válsághelyzetet rendelhet el, Orbán Balázs kiemelte: a járvány elleni védekezés nem politikai, hanem szakmai kérdés.

A gazdaságra térve az államtitkár még tájékoztatta a királyi tévé nézőit, hogy a vállalkozások körében népszerűek a kormány gazdaságvédelmi intézkedési, ami azt mutatja, hogy a vállalkozások „bíznak a jövőben”.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Orbán Balázs visszaszólt Azahriahnak, aki tőle idézett egyik új dalában

Orbán Balázs: Aki uralja az ország médiáját, az uralja annak az országnak a gondolkodását

Orbán Balázs: a hazának szüksége van tenni akaró fiatalokra

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter