Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Orbán Balázs úgy tudja, a baloldal ma ismét cserbenhagyta a védekezést

Spoiler: holnap is „cserben fogja hagyni a védekezést”.

A baloldal ismét cserbenhagyta a járvány elleni védekezést – mesélte a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára kedden az M1 propagandacsatorna nézőinek. Orbán Balázst annak kapcsán beszéltették, hogy kedden az ellenzék a parlamentben megszavazta a veszélyhelyzet megszüntetését, ugyanakkor a járványügyi készültségi helyzet fenntartását nem támogatta.

A kormánypárti politikus közölte:

a két döntés szorosan összekapcsolódik egymással, a baloldal így ismét cserbenhagyta a védekezést azzal, hogy nem támogatta annak jogi alapját!

A járvány elleni védekezés első szakaszát sikerrel lezárták, de fel kell készülni a fertőzés második és harmadik hullámára is – magyarázta.

A járvány elleni védekezéshez nem pártpolitikai csatározásokra van szükség, hanem nemzeti összefogásra – cinikuskodott az államtitkár, aki úgy tudja, a baloldal „nemszavazatokkal vagy álhírek terjesztésével, kamuvideóval járult hozzá a védekezéshez”.

Arról, hogy az országos tisztifőorvos javaslatára a kormány egészségügyi válsághelyzetet rendelhet el, Orbán Balázs kiemelte: a járvány elleni védekezés nem politikai, hanem szakmai kérdés.

A gazdaságra térve az államtitkár még tájékoztatta a királyi tévé nézőit, hogy a vállalkozások körében népszerűek a kormány gazdaságvédelmi intézkedési, ami azt mutatja, hogy a vállalkozások „bíznak a jövőben”.

Kapcsolódó friss hírek

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz

Jelentős felmelegedés érkezik, ekkor tér vissza a nyárias idő

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt