Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Hazaküldték a kórházból a műtéte előtt, éjszaka meghalt az idős férfi

Most tapsoljon a túloldal – üzente felesége a kormánypártiak korábbi akciójára utalva.

Egy óbudai asszony kereste fel Szabó Tímeát, a Párbeszéd politikusát azzal, hogy újabb tragédiát okozott a kormány máig nem teljesen érthető kórházkisöprése: a nő, Terike azt állítja, férje azután halt meg, hogy az ágykiürítések miatt hazaküldték a kórházból.

A koronavírus özvegye – Terike története

Hány embernek kellett így meghalnia Kásler döntése miatt?Ami Kásler Miklósnak „szórakoztató történet”, az Terikének maga a tragédia. Az óbudai asszony férjének a miniszter eszement döntése miatt kellett borzalmas kínok között meghalnia, miután műtét előtt hazaküldték a kórházból. Üzenem Káslernek, Orbán Viktornak és valamennyi döntéshozónak: az emberélet nem játék, a betegek nem bábuk a politika terepasztalán. Az átgondolatlan kórházkiürítéssel embereket küldtek a halálba. Ezt nem lehet jóvátenni. #Párbeszéd

Posted by Szabó Tímea on Saturday, May 16, 2020

A férfi polip betegséggel került a videóban meg nem nevezett kórházba, többször hazaküldték, hogy rossz a vérképe, javítsanak rajta otthon. Ehhez K-vitamint kellett szednie, amit nem kaptak Magyarországon, ezért Németországból hozatott a család.

Úgy tudni, a férfi március 3-ától volt kórházban, 17-én tervezték műteni. 16-án reggel azonban jött a telefon, hogy elmaradnak a műtétek, majd az idős férfi bőröndjeivel haza is állított, közölve, mindenkit hazaküldtek az osztályról, kiürítették az egész kórtermet.

A bácsi három héttel később, április 7-én éjszaka otthonában rosszul lett, fájt a hasa, nem aludt. A család reggel hívta az ügyeletet, ahol

kérték tőle, hogy olvassa fel a zárójelentést, de addigra a férje a hívás közben meghalt.

„Üzenem a túloldalnak, hogy most tapsoljanak!” – mondta Terike a videóban, vélhetően arra az akcióra utalva, amikor a fideszesek tapsolással hallgattatták el Szabó Tímeát a parlamentben.

A nő arról is beszélt, nem hibáztatja az orvosokat, azt viszont „disznóságnak tartja”, hogy ott voltak az üres ágyak, és mégis hazaküldték a férjét.

Kapcsolódó friss hírek

Riasztották a katasztrófavédelmet, több száz dolgozót menekítettek az SK komáromi akkugyárából

Nyomoz a rendőrség a reggel, egy budapesti iskolában történtek miatt

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban