Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Bulvár

Tömegverekedés volt a Westend bevásárlóközpontban

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Lemondatnák Kásler Miklóst, akit „szórakoztatnak” a halálos áldozatok

Azonnali lemondásra szólította fel Kásler Miklóst az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó, miután az Országgyűlés hétfői ülésén a koronavírus-járvány két hazai halálos áldozatával kapcsolatban tett fel kérdéseket, amit az emberminiszter úgy kommentált, hogy

„igaz történetekkel szórakoztatja” a Parlamentet.

Kásler fura megnyilvánulása a videón 2:30-tól hallható:

Mikor mond már le Kásler?!?

Bangóné Borbély Ildikó Ildikó azonnali kérdése " Mikor nyújtja be a lemondását? " címmel.Kásler Miklós, az egészségügyért is felelős miniszter több hét után újra megjelent a parlamentben, hogy az azonnali kérdések órájában válaszoljon a képviselők koronavírus-járvány helyzettel kapcsolatos kérdéseire. Az MSZP képviselője, Bangóné Borbély Ildikó a közelmúltban történt tatabányai dolgozó és egy kétgyermekes anya halála miatt kérte számon Kásler Miklóst, aki a felszólalás után úgy fogalmazott:“IGAZ TÖRTÉNETEKKEL TETSZETT SZÓRAKOZTATNI A PARLAMENTET.”A miniszter hozzátette: a 41 éves egészségügyi dolgozó halálánál, ha történt hiba, akkor az az ellátó intézménynek és orvosnak a felelőssége. Majd a viszontválasz után Kásler felelős miniszter el is hagyta az üléstermet.

Posted by Magyar Szocialista Párt on Monday, May 4, 2020

Az MSZP képviselője Káslert az „embertelenség miniszterének” nevezte, szerint jóérzésű ember nem mehet el higgadtan a miniszter megjegyzése mellett, ezért távoznia kell a miniszteri székből.

Vajon Orbán Viktor miniszterelnöknek és a kormány többi tagjának is ugyanez-e a véleménye, hogy „szórakozni kell édesanyák és édesapák halálán” – kérdezte az ellenzéki.

Bangóné Borbély Ildikó közölte: az MSZP nemrégiben indított online petícióját is kiegészítették egy hatodik ponttal, amelyben Kásler Miklós lemondását követelik. Hozzátette: a petícióban emellett a munkanélküli ellátás 3-ról 9 hónapra emelését, a családi pótlék, a gyes és a gyed duplára emelését, nyugdíjemelést, valamint 80 százalékos bértámogatást szorgalmaznak.

Arra is a kitért: követelik a kormánytól, hogy állítsa le a milliárdokból elindított újabb plakátkampányt, ezt a pénzt költse a járvány elleni védekezésre és az egészségügy helyrehozatalára.

Kirúgták Bangónét az MSZP-ből, miután kiderült, hogy hazudott a diplomájáról

Kásler magyarázott valamit az oltások hatékonyságáról

Kásler furcsa utasítást küldött a kórházak intenzív osztályainak

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt