Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Ismét lesz „dudálós tüntetés”, Hadházyék most fakanállal, repedt fazékkal szívatnák a rendőröket

Nem szegte kedvét Hadházy Ákoséknak, hogy a legutóbbi Clark Ádám téri dudálós tüntetésnek a rendőrség vetett véget, az azt megelőzőn pedig Bede Zsolt alakított színészileg felejthetőt, amikor Hadházy autójára felhasalva azt rikoltozta, hogy ő most ott éppen el van gázolva.

A független országgyűlési képviselő, valamint Szél Bernadett és a Momentum hétfőn ismét hangos véleménynyilvánításra hívja az autósokat, mondván: „mutassuk meg a miniszterelnöknek, hogy nem nézzük némán az ámokfutását – a kórházakat kiürítő Kásler-tervet, a tesztelés szabotálását, a titkolózást, a diákok érettségiztetését a járvány csúcsán, a munkájukat vesztett emberek semmibe vételét, az önkormányzatok kisemmizését”.

Okulva a múltkori rendőri akcióból most tippeket is adnak az „indokolatlan dudálás” miatt bírsággal fenyegetett autósoknak, mint írják: „kürtölni nem csak a Clark Ádám téren lehet, hanem az oda vezető utakon” is, illetve

„dudaszót magnóról is, vagy telefonról kihangosítva is lehet hallgatni, ki tilthatja meg, hogy valaki az autójában teljes hangerővel kürtöt hallgasson? Sőt, hangot bármi adhat, akár egy fakanállal vert repedt fazék is – ezt is bárki megteheti lehúzott ablak mellett”.

A tüntetés május 4-én, hétfőn, 17 órakor kezdődik.