Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

A rendőrség vetett véget Hadházyék dudálós tüntetésének

„Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki eljött ma és dudálással vagy egyéb módon kifejezte tiltakozását az embertelen Kásler-terv ellen! Azt hiszem, a rendőrség fellépése (a körforgalomban közlekedők elterelése) és a főprovokátor Bede megjelenése is jelezte, zavarjuk a kormány köreit”

írta Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán, miután hétfő délután a tervek szerint dudálva demonstráltak Budapesten a Clark Ádám téri körforgalomban a kormány és Kásler Miklós intézkedéseivel elégedetlenek.

Nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki eljött ma és dudálással vagy egyéb módon kifejezte tiltakozását az embertelen Kásler-terv ellen! Azt hiszem, a rendőrség fellépése (a körforgalomban közlekedők elterelése) és a főprovokátor Bede megjelenése is jelezte, zavarjuk a kormány köreit. Ez a mai akció biztosan elérte a célját: fent, a Karmelita kolostorban is hallották, hogy sokan vannak magyarok, akik nemet mondanak a Kásler tervre és igent mondanak az életre!

Posted by Hadházy Ákos on Monday, April 20, 2020

A Mérce tudósítása szerint a dudálásban összesen kb. 200 autós vehetett részt. A demonstrációtól annyira beállt a Várkert Bazár és az Alagút előtt a forgalom, hogy a rendőrség végül egy ponton beavatkozott, és elkezdte kiterelni a körforgalomból az autókat a Lánchíd, valamint vissza az Alagút felé.

Néhány tüntető az Alagút fölé egy „O1Vírus” feliratú molinót is kifeszített.