Belföld

Fotók: Orbán Viktor feleségével bulizott Magyar Péter

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Ismét ad 10 GB ingyen mobilinternetet a Telekom

A 65 év felettiek pedig ingyen telefonálhatnak.

Ismét ad 10 GB ingyen mobilinternetet a Telekom
Fotó: Unsplash/Mika Baumeister

További 10 gigabájtnyi mobilinternetet ad ajándékba előfizetőinek a Telekom az elhúzódó koronavírus-járvány miatt, a 65 év felettiek pedig ingyen telefonálhatnak. A szolgáltató március 13-án jelentette be a 10 GB extra mobilnetkeretet, ezt most ismét megkapják az ügyfelek.

A hvg.hu azt írja, a vállalat a járvány elhúzódása miatt döntött úgy, hogy az eredeti, április végén esedékes határidő helyett egészen május 31-ig aktiválható az opció a Telekom alkalmazásban. Az adatkeret az aktiválást követő 30. nap végéig használható fel. Van azonban más is:

a 65 éven felüli otthoni telefon szolgáltatással rendelkező ügyfeleknek májusban a vezetékes telefon normál díjazású belföldi hívásait nem számlázzák ki,

nekik ebben az időszakban csak a szokásos havi díjat kell megfizetniük, akár mobiltelefonszámot, akár vezetékeset hívnak vezetékes telefonjukról.

A Telekom emellett a Maraton díjcsomag kivételével az összes kiegészítő adatopcióját úgy módosítja, hogy mind a havidíjas, mind a Domino ügyfelek a május 4. után aktivált opciók esetében a korábbi adatmennyiség dupláját kapják az eredeti pénzért.

Ezen kívül a cég május végéig 1000 ingyenes, belföldön, mobilon lebeszélhető perccel támogatja a velük közvetlenül szerződő kisüzleti előfizető háziorvosok munkáját (az ajándék perceket belföldi alapdíjas mobil- és vezetékes számok hívására lehet fordítani).

Kapcsolódó friss hírek

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Beszakadt az úttest egy parkoló autó alatt Budapesten

Mentővel ütközött egy autó a Nagykörúton

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten