Belföld

Rejtélyes kijelentést tett Gulyás Gergely, amikor Magyar Péterről faggatták

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Gyurcsány: „ha én tettem volna ilyet, a Fidesz azóta is tömeggyilkosnak nevezne”

„Az egyik pillanatban azt mondja a kormány, hogy minden a legnagyobb rendben van, nálunk alig van fertőzött, a másikban azt, hogy ki kell üríteni a kórházakat, szükség van 36 ezer ágyra” – fakadt ki Gyurcsány Ferenc szerdán a Facebookon a kórházi ágyak kötelező felszabadítása kapcsán.

A DK elnöke úgy véli, azon túl, hogy a fentiek közül valamelyik nem igaz, ez a lehető legembertelenebb felelőtlenség, amit egy kormány ilyenkor elkövethet.

„Beteg, folyamatos ápolást igénylő embereket tesznek ki a kórházainkból egyik napról a másikra. Nem ütemeztek be előre semmit, nem egyeztettek senkivel, nem szóltak előre a hozzátartozóknak sem”

– írja a pártvezér, hozzátéve, nem tudja, hogy a kórházi ágyak felszabadításával kevesebben halnak-e meg koronavírusban, abban viszont biztos, hogy nem koronavírusban elhunytból több lesz a döntés miatt.

Az egyik pillanatban azt mondja a kormány, hogy minden a legnagyobb rendben van, nálunk alig van fertőzött, a másikban…

Posted by Gyurcsány Ferenc on Wednesday, April 15, 2020

„Ha valaha én tettem volna ilyet, a Fidesz azóta is tömeggyilkosnak nevezne úton-útfélen. Én nem mondom ezt. Csak annyit: felelősök lesztek sok ember haláláért és nem lesz bocsánat”

– zárul a poszt.