Bűnügy

Brutális verekedés volt Budapesten az Örs vezér téren, nyakon szúrtak egy férfit

Külföld

Merénylet Robert Fico ellen: megszólalt Orbán Viktor

Bűnügy

Rétközberencsi gyilkosság: rettenetes részletek derültek ki a 17 éves Tamás haláláról, megszólalt a család

Meghalt 8 újabb beteg, 1310-re nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon

Továbbra is Budapesten és Pest megyében van a legtöbb fertőzött.

Dr. Svébis Mihály (b), a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója és Söröli Róbert őrnagy, kórházparancsnok a Bács-Kiskun Megyei Kórház koronavírus-fertőzések ellátására kijelölt intenzív osztály felkészültségét ellenőrzi Kecskeméten 2020. április 8-án.
Dr. Svébis Mihály (b), a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója és Söröli Róbert őrnagy, kórházparancsnok a Bács-Kiskun Megyei Kórház koronavírus-fertőzések ellátására kijelölt intenzív osztály felkészültségét ellenőrzi Kecskeméten 2020. április 8-án. Fotó: MTI/Bús Csaba

Meghalt 8 beteg, és 120-szal nőtt, így 1310-re emelkedett az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon – írta a koronavirus.gov.hu szombat reggel. Az elhunytak száma 85-re emelkedett, 115-en pedig már gyógyultan távoztak a kórházból.

A Pesti úti idősotthonban eddig 198 igazolt koronavírus-fertőzöttet találtak. Ez az az intézmény, amelyről a kormánypropaganda azt terjeszti, hogy ott a főváros ellenzéki vezetése miatt terjed a vírus.

A koronavirus.gov.hu adatai szerint 17 490-en vannak hatósági házi karanténban. A mintavételek száma jelenleg még mindig csak 31 961-nél tart.

Az oldal térképe alapján továbbra is Budapesten (655 ember) és Pest megyében (199) van a legtöbb fertőzött. Ezt követi Fejér (82), Győr-Moson-Sopron (44), Csongrád (44) és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye (37). Heves megyében (8) van a legkevesebb fertőzött Magyarországon.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!