Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Bulvár

Ironikus üzenetben sietett Varga Judit segítségére Renner Erika, a lúgos orvos áldozata

Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Orbán: minden idők legnagyobb gazdaságélénkítését kell elindítani

Pedig decemberben még „Európa motorja” voltunk.

RövidenRöviden
Orbán Viktor miniszterelnök (j) részt vesz a kormány és a gazdasági kamarák negyedik videókonferenciáján az ITM épületében 2020. március 30-án.
Orbán Viktor miniszterelnök (j) részt vesz a kormány és a gazdasági kamarák negyedik videókonferenciáján az ITM épületében 2020. március 30-án. Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benkő Vivien Cher

A válságkezelés és a gazdaság újraindítása érdekében az idei költségvetés radikális átalakítására van szükség – magyarázta a miniszterelnök hétfőn Budapesten.

Orbán Viktor a kormány és a gazdasági kamarák vezetőivel tartott videókonferencián úgy fogalmazott, hozzá kell igazítani az idei költségvetést a jelenlegi helyzethez és az év végéig előrejelzett változásokhoz.

A jövő évre olyan „lecsupaszított költségvetést” kell készíteni, amely minél nagyobb mozgásteret biztosít a válságkezelésre és a gazdaság újraindítására – hangsúlyozta a miniszterelnök Palkovics László innovációs és technológiai miniszter társaságában a jegybank, a gazdasági kamarák, valamint vállalkozói érdekképviseletek vezetőinek.

Orbán Viktor leszögezte, minden idők legnagyobb gazdaságélénkítési akciótervét kell elindítani, célul kitűzve a növekedést, a munkahelyteremtést, valamint a munkahelyek megőrzést.

A jegybankkal közösen azt kell megtervezni, miként lehet a monetáris és fiskális eszközöket úgy fölhasználni, hogy a lehető legnagyobb lökést adjuk a magyar gazdaságnak – hangsúlyozta a miniszterelnök.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Orbán Viktor bejelentette, hogy dolgozik a kormány

Orbán a Facebookon hajrá magyarokozik, miközben Budapesten a lemondásáért tüntetnek

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

A csomagküldésre is kiterjesztené a fóliázós törvényt a kormány

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Kiszámolta a KSH: 605 100 forint volt az átlagkereset januárban