Németh Szilárd: Most nagy szükség lenne az összefogásra

Csak összefogással védhetjük meg a magyar embereket a koronavírussal szemben – magyarázta a Fidesz egyik híresen nagy összefogó politikusa, Németh Szilárd szerdán a Facebook-oldalán.

A Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára felidézte: a koronavírus elleni hatékony védekezés érdekében a kormány két héttel ezelőtt veszélyhelyzetet hirdetett. Ezt kellett volna most meghosszabbítania a parlamentnek, de az ellenzék – köztük Szabó Szabolcs és Bangóné Borbély Ildikó csepeli és soroksári országgyűlési képviselők – ezt nem szavazták meg – kamuzta Németh Szilárd, hiszen nem a veszélyhelyzet meghosszabbítását szavazta le az ellenzék, hanem azt, hogy a kormány korlátlan ideig fenntarthassa politikai céljaira.

„Most is bebizonyosodott, hogy az ellenzékre ilyen súlyos időkben sem lehet számítani. Pedig most nagy szükség lenne az összefogásra”

– panaszolta az államtitkár, megnyugtatva az ellenzékre uszított kormánypártiakat: történjen bármi, a Fidesz-KDNP jövő héten kedden biztosítani fogja a kétharmadot, mert csak így védhetik meg az embereket a koronavírussal szemben.

Kapcsolódó hírek