Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Kamu lehetett Orbán nagy reptéri lázmérőzése

Beszámolók szerint a kormányfő távozása után az egészségügyisek is eltűntek.

Pénteken mi is beszámoltunk Orbán Viktor teátrális megérkezéséről a Liszt Ferenc repülőtérre, ahol az egészségügyi dolgozók azonnal megmérték a miniszterelnök testhőmérsékletét, Orbán pedig a laikust játszva megkérdezte, hogy

„Mindenkivel csinálják ezt, aki repülővel jön? Igen? Ez a szabály?”

A kérdésre a felvételen egyértelmű „igen” válasz hallatszik. A propagandavideó megjelenése óta ugyanakkor több civil utas is arról számolt be, hogy őket már nem ellenőrizték; a kormányfő és forgatócsoportja távozása után az egészségügyisek is eltűntek a reptérről.

A 444-nek több olvasó elmondta, hogy úgy érkeztek haza Ferihegyre Orbán lázmérése után, hogy

nemhogy a lázukat nem mérték meg, de reptéri személyzettel sem igazán találkoztak.

A 24.hu-nak egy érintett szintén arról számolt be, hogy néhány órával a miniszterelnök után érkezett Ferihegyre, és sem őt, sem utastársait nem ellenőrizte senki, sőt egészségügyi dolgozóknak nyoma sem volt az érkezési terminálban. Megjegyezte, Ferihegyen tiszta volt a mellékhelyiség, de kézfertőtlenítőt sehol sem talált.

A 444 megkérdezte a Liszt Ferenc Repülőteret a témában, ahol nem válaszoltak a lap lényegi kérdéseire, ehelyett azzal ködösítettek:

„A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren a hatóságok által elrendelt intézkedések vannak érvényben, a Budapest Airport a hatósági feladatok végrehajtásához minden szükséges feltételt biztosít, illetve a Budapest Airport teljesíti a hatóságok által meghatározott feladatait.”

A lap hozzáteszi, azt nem tudják, mik jelenleg a repülőtér hatóságok által meghatározott feladatai – lehet, hogy nem is nekik kell a lázmérésről gondoskodni. Erről esetleg az operatív törzset lehetne megkérdezni (ahogyan arról is, miért nem mérik mindenki lázát, ha közben a miniszterelnöknek a videón azt mondják, hogy mindenkiét mérik). Az operatív törzs pénteki sajtótájékoztatóján azonban már sem orvos, sem járványügyi szakértő nem volt jelen, mindössze két rendőr válaszolt a média kérdéseire, már ha épp tudott.

Orbán fura rikoltozással beszélt arról, hogy aggódik unokái jövőjéért

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Orbán Viktor összehívta a Védelmi Tanácsot

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt