Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Több olasz járatát is felfüggeszti a Wizz Air

A koronavírus-járvány okozta visszaeső kereslet miatt március 11-től április 2-ig csökkenti egyes, többek között olaszországi úti célokra közlekedő járatainak sűrűségét a Wizz Air.

A korábbi hírekkel ellentétben a légitársaság ugyanakkor nem függeszti fel ezeket az útvonalakat, nem törölte minden, ezekre az úti célokra üzemeltetett járatát, csökkentett kapacitással továbbra is közlekedik ezekre az úti célokra.

A társaság azt közölte, az érintett utasokat legkésőbb 15 nappal az indulás előtt e-mailben értesítik járatuk törléséről, és választhatnak, hogy elfogadják az ingyenesen, más dátumra felajánlott átfoglalást, visszakapják az eredeti viteldíj 100 százalékát, illetve WIZZ számlán történő jóváírás formájában a 120 százalékát. Megjegyzik, mivel a járattörlésről legkésőbb 14 nappal az indulás előtt értesítést küldenek, a 2004/261/EK rendelet értelmében ezen felüli kompenzációra nem jogosultak az utasok.

Szerdai hír volt, hogy a fapados cég két járatán is koronavírussal fertőzött beteg utazott. Egy Olaszország és Románia között oda-vissza utazó olasz férfi fertőződött meg, akiről csak Olaszországban derült ki, hogy beteg. Az érintett repülőgépet azonnali hatállyal kivonták a közlekedésből.

Kapcsolódó friss hírek

Orbán papagájjá változott, amikor Rogán korrupciós ügyéről kérdezték

KSH: 605 400 forint volt a bruttó átlagkereset februárban

Orbán Viktor bemondta, hogy mindenkinek lesz szakmája és tisztességes fizetése

Megvertek egy rendőrt Nyírábrányban

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Rablógyilkosság Zalában, két ember ellen emeltek vádat