Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Drámai videóban jelentette be a KDNP szócsöve a nemzeti konzultáció legújabb témáját

Nacsa Lőrinc, a KDNP frakcióvezetője videóban ismertette Facebook-oldalán a márciusi közpénzégetés nemzeti konzultáció következő kérdéskörét.

Nacsa szerint az emberek ezúttal arról is elmondhatják a véleményüket, szerintük szabad-e engedni, hogy olyanok, akik mások életére törtek, büntetésük letelte előtt szabadlábra kerülhessenek. Mert hogy az már biztos, vannak olyanok, akik szerint a válasz erre igen, sőt,

„egyes aktivistacsoportok” a lehető legrövidebb büntetés mellett érvelnek.

Szabad-e engedni, hogy olyanok, akik mások életére törtek, büntetésük letelte előtt szabadlábra kerülhessenek?

Szabad-e engedni, hogy olyanok, akik mások életére törtek, büntetésük letelte előtt szabadlábra kerülhessenek? Sajnos vannak olyanok, akik szerint a válasz erre igen.Te mit gondolsz? Mondd el véleményed a márciusban induló nemzeti konzultáción!

Posted by Nacsa Lőrinc on Friday, February 21, 2020

A képviselő felidézte azt a győri esetet, amikor egy férfi tízéves fiának és tizenhárom éves nevelt lányának életét oltotta, miután a bíróság döntése értelmében hamarabb szabadulhatott börtönbüntetéséből.

„Az eset megrázó, de sajnos nem egyedi”

– fogalmazott Nacsa Lőrinc, hozzátéve: felmerül a kérdés, szabad-e engedni, hogy olyanok, akik mások életére törtek, büntetésük letelte előtt szabadlábra kerülhessenek.