Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Alkalmanként 5-15 ezer forintért árulta 13 éves kislányát egy kiskunhalasi férfi

Marad letartóztatásban az a kiskunhalasi férfi, akit emberkereskedelemmel és kábítószer-birtoklással is vádol a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

Az ügyészég honlapján hétfőn közöltek szerint a férfi a 2003-ban született kislányát 2016 novemberétől 2017 júniusáig heti rendszerességgel szexuális cselekmények elvégzésére alkalmanként 5-15 ezer forintért egy 50 éves helyi férfi ismerőse rendelkezésére bocsátotta.

Mikor a tizenhárom éves lány tiltakozni mert, és amikor ezt az apja ismerőseitől megtudta, felpofozta a gyermekét.

A mintaapa a vád szerint 2018 januárjában kábítószerezett is. Az ügyben az első fokon eljárást folytató Kecskeméti Törvényszék továbbra is fenntartotta a vádlott letartóztatásának időszakos felülvizsgálata alapján a kényszerintézkedést. A férfi a szabadlábra helyezése érdekében fellebbezett, azonban a másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla nem támogatta ezt.

A férfi öttől 22 évig, akár életfogytig tartó szabadságvesztés is kiszabható, így fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye. Emellett tartani lehet attól is, hogy az apa a bizonyítási eljárást megnehezítené, mivel korábban telefonon próbálta rávenni gyermekét, hogy vonja vissza a vallomását.