Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Belföld

„Ez a kormány gyermekbarátnak hazudja magát” – Több ezer emberrel tüntetett Magyar Péter a Belügyminisztérium előtt

Bulvár

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

Rosszul lett a szalagavatón, és meghalt egy tanár Kiskunhalason

Hosszasan küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni.

Rosszul lett a szalagavatón, és meghalt egy tanár Kiskunhalason
Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat

Szörnyű tragédia történt a kiskunhalasi Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium szalagavató ünnepségén – számolt be róla a Bács-Kiskun megyei kormányzati portál.

A lap az iskola igazgatójától megtudta, az 57 éves Csala Tibor fellépését követően lett rosszul. A kiérkező mentők hosszasan küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni. „Az iskola a nagy tisztelettel övezett Tanárát saját halottjának tekinti” – közölte Dr. Komáromi Szilárd igazgató.

Az RTL Híradó azt írja, Csala Tibor, aki az iskola szakoktatója és egyben korábbi diákja is volt, a Halas Táncegyüttes tagjaként lépett fel lányával együtt – ez volt az utolsó produkció a szalagavatón. Tánc közben a férfi lányával együtt kiment, és odakint lett rosszul.

„Tegnap kitáncoltál a halandó, földi világunkból. Új, mennyei színpadon, új iskolai tanműhelyben találod most magad, s onnan látod a hűséges és hálás közösséged: ők visszanéznek rád…a sírástól megfáradt szeretteid, s a fájdalmas ürességet érző tanítványaid és munkatársaid!”

búcsúzott az elhunyt tanártól iskolája a Facebookon.

Búcsú Csala Tibortól (1966-2023)“A Teremtő mintha kivételesen vasból gyúrt volna össze, s úgy lehelt beléd táncos…

Posted by Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium on Saturday, December 9, 2023

Úgy tudni, az ünnepségnek otthont adó Dékáni Árpád Technikum sportcsarnokában egy diák is rosszul lett. Őt a kiérkező mentők a helyszíni ellátást követően a kiskunhalasi kórház sürgősségi osztályára szállították.

Kapcsolódó friss hírek