Szerződést bontott Schobert Norbival az egyik Update üzlet

„Sem a világszemléletével, sem a stílusával” nem értenek egyet.

Facebook-oldalán közölte a budapesti Mammut bevásárlóközpontban található Green Life – Norbi Update üzlet, hogy megszüntették a franchise kapcsolatunkat a Norbi Update Lowcarb Zrt.-vel Schobert Norbi nagy hullámokat vert kijelentései miatt, így a továbbiakban nem forgalmazzák az fitnesztroll termékeit.

„Teljes mértékben elhatárolódunk Schobert Norbert megnyilvánulásától, mivel sem a világszemléletével, sem a kommunikációs stílusával nem értünk egyet. Ezentúl nem tudjuk partnernek tekinteni, roppant kellemetlenül érezzük magunkat a történtek és a partneri kapcsolatunk miatt. Sajnos sokan az üzletek tulajdonosait és az üzletben dolgozókat is az elhangzottakkal azonosítják”

– olvasható a posztban. Megjegyzik ugyanakkor, hogy a termékekkel nincs gond, biztosan sok embernek segítenek a fogyásban, ettől függetlenül a jövőben a fitneszguru mondatai miatt nem árulják azokat.

Schobert hétfő este a Tényekben reagált a fentiekre, problémásnak nevezve az üzletet, állítása szerint már korábban szerződésbontásban voltak. Szavai kapcsán ugyanakkor a bolt újabb posztot tett közzé, ebben valótlannak nevezve a nemzet tornatanárának szavait.

Kapcsolódó hírek