Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Szerződést bontott Schobert Norbival az egyik Update üzlet

„Sem a világszemléletével, sem a stílusával” nem értenek egyet.

Facebook-oldalán közölte a budapesti Mammut bevásárlóközpontban található Green Life – Norbi Update üzlet, hogy megszüntették a franchise kapcsolatunkat a Norbi Update Lowcarb Zrt.-vel Schobert Norbi nagy hullámokat vert kijelentései miatt, így a továbbiakban nem forgalmazzák az fitnesztroll termékeit.

„Teljes mértékben elhatárolódunk Schobert Norbert megnyilvánulásától, mivel sem a világszemléletével, sem a kommunikációs stílusával nem értünk egyet. Ezentúl nem tudjuk partnernek tekinteni, roppant kellemetlenül érezzük magunkat a történtek és a partneri kapcsolatunk miatt. Sajnos sokan az üzletek tulajdonosait és az üzletben dolgozókat is az elhangzottakkal azonosítják”

– olvasható a posztban. Megjegyzik ugyanakkor, hogy a termékekkel nincs gond, biztosan sok embernek segítenek a fogyásban, ettől függetlenül a jövőben a fitneszguru mondatai miatt nem árulják azokat.

Schobert hétfő este a Tényekben reagált a fentiekre, problémásnak nevezve az üzletet, állítása szerint már korábban szerződésbontásban voltak. Szavai kapcsán ugyanakkor a bolt újabb posztot tett közzé, ebben valótlannak nevezve a nemzet tornatanárának szavait.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz