Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Mentő vitte el a sanghaji gép pilótáját Ferihegyről

Lázas, eszméletlen állapotban, hordágyon vitték el a mentők a Shanghai Airlines egyik pilótáját a Liszt Ferenc repülőtérről kedd este – tudta meg a Hírek Ma. Értesülésünket a Budapest Airport is megerősítette.

A szóban forgó gép a Shanghai Airlines 19.37-kor érkezett Shanghai–Budapest járata.

A Budapest Airport a Hírek Ma kérdésére azt közölte: a ma este Sanghaiból Budapestre érkező járat személyzete előzetesen jelentette, hogy az elsőtiszt lázas. A tisztet leszálláskor már a helyszínen orvos várta és azonnal megvizsgálta. Úgy tudni,

Koronavírus gyanúja nem merült fel.

Az elsőtisztet a láz miatt további megfigyelésre az OMSZ a Szent László Kórházba szállította, a gépet pedig a Budapest Airport Kényszerhelyzeti Készültségi szolgálata a légitársaság kérésére fertőtlenítette – írták.

A Budapest Airport éppen az eset előtt nem sokkal adott ki közleményt, melyben a koronavírus megbetegedések kapcsán arról tájékoztattak, felkészültek az esetleges rendkívüli hatósági intézkedésekre. „A Budapest Airport jelentős készlettel rendelkezik minden szükséges védőfelszerelésből, és részletesen kidolgozott eljárásrenddel kész támogatni a hatóságok munkáját egy esetleges rendkívüli repülőtéri intézkedés elrendelése esetén” – írták.

Kapcsolódó friss hírek

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten