Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Bulvár

36 évesen meghalt Azahriah menedzsere

Fidelitasos nyerte a Fidelitas szelfipályázatát

Remek próbatételen bizonyította a Fidesz ifjúsági szervezete, hogy még csak vágyódnak a nagypolitikába, de már pontosan úgy nyerik a pályázatokat, mint Mészáros Lőrinc (aki nem lop, csak szerencsésen versenyez).

Lezajlott a magyar kultúra napja alkalmából szervezett „Neked már van szelfid Kölcseyvel?” instagramos fotópályázat díjátadója; ez volt az a verseny, amellyel ha jól értettük, a fiatalokat szerette volna megszólítani a Fidelitas, ehelyett csak az ismerőseik küldtek rá fotókat, valamint különféle mémoldalak csináltak hülyét az ifjúorbánistákból.

A 444.hu vette észre, hogy ilyen érdeklődés mellett borítékolható eredmény született: a díjazott végül egy olyan fidelitasos fiú lett (a fotón jobbról a második), aki pár évvel korábban egy kormányzati propagandaanyag reklámarca is volt már, de tüntetett Juhász Péter ellen is:

A magyar kultúra napja alkalmából szervezett "Neked már van szelfid Kölcseyvel?" fotó pályázatunk díjátadója. Gratulálunk a nyerteseknek! :)

Posted by Fidelitas on Thursday, January 23, 2020

Érdemes egyébként a díjkiosztóról készült többi képet is megnézni, ahogy a fotós vért izzadt a közeli képekkel, hogy tömegnek láttassa a kb. 8-10 fős nézőközönséget.