Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Bakondi: alagúton, létrán, vízen, leplombált kamionokban jönnek a migránsok

Egyre több migráns érkezik Magyarország területére különféle módszerekkel – ismételte el századszorra is a kormány kommunikációs szlogenjét Bakondi György, Orbán belbiztonsági főtanácsadója az M1 propagandacsatornán szerda este.

bakondi szerint a migránsok a határkerítés alá ásott alagutakon, a kerítésen létrán átmászva, vízi úton, valamint leplombált kamionokban jönnek!

Magyarország déli határánál a közelmúltban több alagutat találtak, amelyek migránsok bejutására alkalmasak – magyarázta. Az embercsempészek más, kerítéssel őrzött határon is alkalmazzák ezt a módszert, például az Egyesült Államok és Mexikó között, vagy Izrael határainál. Ugyanakkor kijelentette, a magyar hatóságok éjjellátó és hőérzékelő rendszerekkel, drónokkal és helikopterekkel is vigyázzák az államhatárt.

A napokban Németh Szilárd is szemléletes képpel próbálta megtolni a kifulladóban lévő migránskampányt: a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára arról beszélt, hogy gumicsónakokon, összekötött uszadékfán és palackokon is nekivágnak a Tiszának a migránsok.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz