Bulvár

Sokkoló: 14 év után visszatér a Győzike Show, itt lesz látható

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Luxusbörtönbe vonult a volt fideszes parlamenti képviselő

Szombaton bevonult a börtönbe Mengyi Roland volt fideszes országgyűlési képviselő, akit szeptemberben ítéltek jogerősen négy év börtönbüntetésre költségvetési csalás kísérlete és más bűncselekmények miatt.

A Blikk úgy tudja, a volt politikusnak már decemberben meg kellett volna kezdenie büntetése letöltését, de halasztást kaphatott. Mengyi a lap információi szerint a kecskeméti börtönben tölti ezentúl mindennapjait, mely Magyarország legmagasabb színvonalú büntetés-végrehajtási intézménye.

Egy névtelenséget kérő, korábban Kecskeméten raboskodó férfi arról beszélt, egyágyas, jól felszerelt szobák vannak, a fürdőszoba ugyan közös, de van konyha is, az ételhez való hozzávalókat pedig a rabok a börtön boltjában vehetik meg. Szabadidejüket tévézéssel, számítógépezéssel, kártyázással, pingpongozással, vagy a könyvtárban tölthetik el, de biliárdasztal, konditerem is van, működik sakk- és angolszakkör, valamint kertészkedni is lehet,

nyáron napozhatnak a füves sportpályán, egy kerti csapnál pedig le is hűthetik magukat.

Az első év után hétvégenként hazajárhatnak, az utolsó egy évet pedig jó eséllyel otthon tölthetik, nyomkövetővel. Ha jól viselkedik, 2 év 8 hónap után szabadul, ehhez Mengyi Rolandnak szerényen kell közlekednie, itt nem számít, hogy ki voltál, nagyobb embert is láttak már ezek a falak

– fogalmazott az egykori bentlakó. A Blikk megjegyzi, a kecskeméti kóter lakója volt korábban Stadler József és Zuschlag János is.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz