Húsz év után visszatérhet a képernyőre a Szomszédok

Folytatná az 1999-ben véget ért Szomszédok című sorozatot Bujtás János, aki az idén elhunyt rendező, Horváth Ádám jobbkeze volt a forgatások alatt.

Bujtás erről a Borsnak beszélt, azt mondta,

szinte az összes, még élő szereplő vállalná a folytatást, csak Ábel Anita mondott nemet.

„Drága János, lehet, nem leszek népszerű, én úgy gondolom, ez a sorozat 99-ben befejeződött. Számomra mindenképp, ez egy kerek történet volt, egy csoda akkor, hogy 13 évig az emberek életében voltunk, és valahol az emberek a mi életünkben! (…) Sok sikert kívánok a folytatáshoz, ha valóban lesz, de ebből a társulatból én 1999-ben kiléptem!” – üzente állítólag a Mágenheim Julcsit alakító egykori gyerekszínész Bujtásnak.

Úgy tudni, Pásztor Erzsi viszont szívesen belebújna ismét a gyűlölt Janka néni szerepébe, és Trokán Péter is eljátszaná a már nyugdíjaskorú erdészt, Szelényi Jánost.

Bujtás János szerint a Szomszédok a valaha volt legkedveltebb és legnézettebb sorozat Magyarországon, valóságos branddé vált. Ehhez azonban nem árt hozzátenni, hogy amíg a sorozat futott, szinte esély sem volt mást nézni a tévében, a kereskedelmi csatornák 1997-es megjelenése után két évvel be is fejezték a Szomszédokat.

Kapcsolódó hírek