Kocsis Máté a Facebookon panaszolta el, hogy Tordai Bence csúnyát mondott a liftben

Egy néma videót is közzétett, melyen Tordai állítólag éppen fenyeget.

Lassan kövérlászlói erkölcsrendész-magasságokba hergeli magát Kocsis Máté, miután jó egy hónapja Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő „túl sokat lopott” táblával felségsértette Orbán Viktort a Parlamentben.

A Fidesz frakcióvezetője tegnap, a házszabály módosításának vitájában még csak azon élvezkedett, hogy ha majd jól megnövelik a büntetési tételeket, akkor elmegy az ellenzékiek kedve az akciózgatástól, és onnantól nyilván csendben, vigyázban fognak ülni, amíg a kormánypártok szétlopják vezetik az országot.

Kocsis ma már a Facebook-követőit uszította rá „az úgynevezett Tordai Bencére”, a Párbeszéd országgyűlési képviselője ugyanis bejelentette, hogy beperli a fideszest.

„Az úgynevezett Tordai Bence parlamenti főtevékenysége a folyamatos provokáció. Az ülésteremben, a liftben, a folyosón, mindenhol. Sértő, gyalázkodó fél mondatokkal, fenyegető megjegyzésekkel vegzálja nap mint nap a kormánypárti képviselőket”

panaszolta a közösségi oldalán videót is mellékelve, melyen szerinte Tordai „fenyegető megjegyzést tesz”, bár ezt csak elhinni tudjuk Kocsisnak, mert a felvételen az égvilágon semmi nem hallatszik:

Kapcsolódó hírek