Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Bulvár

Magyar Péter elárverezi a „női” napszemüvegét, elképesztő összegnél tart a licit

Kocsis Máté a Facebookon panaszolta el, hogy Tordai Bence csúnyát mondott a liftben

Egy néma videót is közzétett, melyen Tordai állítólag éppen fenyeget.

Lassan kövérlászlói erkölcsrendész-magasságokba hergeli magát Kocsis Máté, miután jó egy hónapja Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő „túl sokat lopott” táblával felségsértette Orbán Viktort a Parlamentben.

A Fidesz frakcióvezetője tegnap, a házszabály módosításának vitájában még csak azon élvezkedett, hogy ha majd jól megnövelik a büntetési tételeket, akkor elmegy az ellenzékiek kedve az akciózgatástól, és onnantól nyilván csendben, vigyázban fognak ülni, amíg a kormánypártok szétlopják vezetik az országot.

Kocsis ma már a Facebook-követőit uszította rá „az úgynevezett Tordai Bencére”, a Párbeszéd országgyűlési képviselője ugyanis bejelentette, hogy beperli a fideszest.

„Az úgynevezett Tordai Bence parlamenti főtevékenysége a folyamatos provokáció. Az ülésteremben, a liftben, a folyosón, mindenhol. Sértő, gyalázkodó fél mondatokkal, fenyegető megjegyzésekkel vegzálja nap mint nap a kormánypárti képviselőket”

panaszolta a közösségi oldalán videót is mellékelve, melyen szerinte Tordai „fenyegető megjegyzést tesz”, bár ezt csak elhinni tudjuk Kocsisnak, mert a felvételen az égvilágon semmi nem hallatszik:

Az úgynevezett Tordai Bence parlamenti főtevékenysége a folyamatos provokáció. Az ülésteremben, a liftben, a folyosón, mindenhol. Sértő, gyalázkodó fél mondatokkal, fenyegető megjegyzésekkel vegzálja nap mint nap a kormánypárti képviselőket. Tegnap ezekből a megjegyzéseiből nyilvánosságra hoztam néhányat, de sok van még, szinte mindenkinek van róla története. De Tordai egy gyáva ember, és ahelyett, hogy vállalná a tetteit, most tagad és perrel fenyegetőzik.Elsőként álljon itt egy videó a 2019. november 4-i ülésről, amelyen épp egy fenyegető megjegyzést tesz. Vajon mit mondhatott? A.) Tiszteletem, kedves képviselőtársaim!B.) Félsz, te patkány?C.) Soha nem provokálok senkit!

Posted by Kocsis Máté on Wednesday, November 20, 2019

Kapcsolódó friss hírek

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag

Nagy Márton: a kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül

Gázolt az M2-es metró

„Éppen kúrják Szájer Józsit, kértek matricát?” – A fideszesek hallani sem akarnak már az Alaptörvény atyjáról

Döbbenetes támogatottságot mértek Magyar Péter pártjának, látványosan hanyatlik a Fidesz