A szexbotrányba keveredett Borkait méltatta a szerb államfő

Aleksandar Vucic szerb elnök és Orbán Viktor Recep Tayyip Erdogan újraválasztott török elnök beiktatásán Ankarában 2018-ban.
Aleksandar Vucic szerb elnök és Orbán Viktor Recep Tayyip Erdogan újraválasztott török elnök beiktatásán Ankarában 2018-ban. Fotó: kormany.hu/Szecsődi Balázs/Miniszterelnöki Sajtóiroda

A Fidesz valójában Szegedet és Miskolcot veszítette el az önkormányzati választáson, Budapestet nem teljesen, Orbán Viktor pedig csak három budai kerület bukása miatt aggódik – értékelte ki tudja miért Aleksandar Vučić szerb államfő a magyar közéletet a TV Prva műsorában.

A beszélgetést szemléző Magyar Hang szerint Vučić arról beszélt, Orbán Viktor sokkal nagyobb és komolyabb vezető nála, 5,5 százalékos gazdasági növekedést tud felmutatni Magyarország, a magyar miniszterelnök népszerűsége pedig a legmagasabb az országban.

Vučić a szexbotrányba keveredett, majd újraválasztott, de a Fideszből kilépett, ám lemondani nem hajlandó Borkai Zsoltról azt mondta,

„nagyon rátermett ember,”

és arról is magyarázott, korábban is és most is magas támogatottsággal lett városvezető (ami a számok tükrében azért elég merész állítás – a szerk.).

A szerb államfő ezután kijelentette, büszke a szerbek és a magyarok barátságára, ahogy az Orbán Viktorral való barátságára is.

Kapcsolódó hírek