Borkai Zsolt luxusautóban pózoló 21 éves fiáról posztolt Hadházy Ákos

„A képen Borkai Ádám látható, a győri polgármester fia – tudják, aki egymilliót kap havonta a semmiért, de van még egy sportvezetői állása is, közel ugyanannyiért” – írja Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő a Facebook-oldalán, megjegyezve, hogy a kép 2016 nyarán készült, amikor a Borkai-aranyifjú még csak 21 éves lehetett.

Aranyélet, sokadik rész. A képen Borkai Ádám látható, a győri polgármester fia – tudják, aki egymilliót kap havonta a…

Posted by Hadházy Ákos on Sunday, October 20, 2019

Hogy a kocsi az övé volt-e, azt nem tudni, de Hadházy győri forrásokra hivatkozva azt írja, az ifjabb Borkai abban az időben ezzel az Audi TT Roadsterrel járt. Az autó listaára amúgy még mai áron is 15 millió forint, extrák nélkül.

Hadházy Ákos vasárnap arról posztolt, hogy Borkai Zsolt lánya 2014 végén, 22 évesen egy hatalmas teraszos lakás boldog tulajdonosa lett egy elegáns győri, Dunára néző lakóparkban. Hogy ki és miből állta a 40-45 millió forintos lakás önerő-részletét, azt nem tudni.

Korábban arról is szóltak a hírek, hogy a szexbotrányba keveredett, mégis újraválasztott Borkai Zsolt felesége sem szűkölködik: neki a pedagógusi fizetése ellenére tekintélyes méretű teniszpályás luxusbirtok van a nevén.

Kapcsolódó hírek