Belföld

Orbán Viktort már orvoshoz küldenék eszelős vasárnapi bejegyzése után

Baleset

Kiürítettek egy budapesti iskolát, 10 mentőautót riasztottak a helyszínre

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Rejtélyes teherautót videóztak éjjel az I. kerületben, mely a leköszönő fideszes polgármester házához vitt egy rakomány dobozt

Krimibe illő videót készített Gelencsér Ferenc, a Momentum frissen megválasztott I. kerületi önkormányzati képviselője, akinek egy teherautó szúrt szemet, mely október 15-én éjjel az önkormányzat épületétől a leköszönő fideszes polgármester, Nagy Gábor Tamás lakásához fuvarozott valamit.

A videó szerint a letakart teherautóra kartondobozokat pakoltak fel az önkormányzatnál, a fuvarosok állításuk szerint nem tudták, mit visznek. A teherautó ezután Nagy lakása közelébe hajtott, majd miután egyik utasa telefonált egyet,

az autó elkezdett kifelé tolatni az egyirányú utcából, anélkül, hogy bármit is kipakoltak volna belőle.

Az éjszaka leple alatt viszik ki az iratokat az I. kerületi önkormányzatból

Az alábbi videót 2019.10.16-án szerda este 11 után készítettem az I. kerület önkormányzatánál (Kapisztrán Tér), és a jelenleg inkumbens polgármester Nagy Gábor Tamás otthona előtt. (Táncsics Mihály utca)Anélkül, hogy bárkit is bármivel meggyanúsítanék, minimum érdekesnek találom a következőket: Milyen jogon visznek el iratokat az önkormányzat épületéből?Miért az éjszaka leple alatt?Miért a leköszönő polgármester lakásához viszik őket?Miért nem merik kipakolni őket amikor meglátják, hogy ott vagyok?Hova távozott a teherautó az iratokkal megpakolva ezek után? A kormánypártok több kerületben is megtámadták a választási eredményeket, hogy időt nyerjenek maguknak. Hogy mire használják ezt az időt? Kiderül a videóból.

Posted by Gelencsér Ferenc on Friday, October 18, 2019

A 444.hu elérte az érintett fuvarozót, aki megerősítette, hogy Nagy Gábor Tamás megbízásából dolgoztak. Szavai szerint azért tolattak ki végül lepakolás nélkül az utcából, mert úgy volt, hogy a volt polgármesternél felvesznek még valamit, ez azonban nem történt meg.

A lap ezután a leköszönő fideszessel is beszélt, aki állítja, a hivatali ideje alatt felhalmozódott könyvek voltak a dobozokban, majd anélkül, hogy az újságíró egyáltalán felvetett volna ilyesmit, kérdés nélkül rávágta, hogy

„nem iratokat vittünk el”.

Nagy a tolatásra is fura magyarázatot adott: a fuvaros állítását meghazudtolva ő azt mondta, szerinte a teherautó túl messze tudott volna megállni, és túl sok volt a könyv, hogy azt csak úgy odacipeljék a munkások.

Mikor az újságíró mondta, hogy beszélt a fuvarossal is, a fideszes hirtelen ismét elárulva magát megkérdezte, hogy ugyanazt mondta-e, mint ő?

Nagy ezután megerősítette, hogy ő ült abban a személyautóban, mely a teherautót kísérte egy kisbusszal egyetemben, majd azt mondta, az állítólagos könyveket egy külső raktárba vitték. Szavai szerint

azért éjjel pakoltak, hogy ne tartsák fel a forgalmat.

A momentumos Gelencsér Ferenc a 444-nek azt mondta, a dobozokba nem tudott belenézni, de azok nem költözködéshez használatos nagyobb, vastagabb kartondobozok, hanem kisebb, irattartó dobozok voltak.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz