Külföld

Merényletet követtek el Robert Fico ellen, több lövés is eltalálhatta

Bűnügy

Rétközberencsi gyilkosság: rettenetes részletek derültek ki a 17 éves Tamás haláláról, megszólalt a család

Bűnügy

Itt a közeli videó Robert Fico lelövéséről

Újabb videó jelent meg Borkai Zsolték jachtos orgiájáról

Kedd reggel újabb videót tett közzé a Győr fideszes polgármesterét, Borkai Zsoltot támadó, tegnap óta más címre költözött „Ez az ördög ügyvédje” blog.

„Borkai, egy dolgot mindig elfelejtesz: ügyvéd vagyok, tudom mit csinálok. Veled ellentétben tudom, hogy Horvátországban a prostitúció illegális. Szóval tegnap bevallottál pár év börtönt – Rákosfalvy haverodat is terhelve. Hiszen ti szerveztétek tavaly például a pünkösdi dorbézolást, te fizetted ki a lányokat is, a hajóval pedig – társaiddal együtt – a helyszínt biztosítottad. Tetted mindezt hivatalos személyként, ami súlyosbító tényező”

írja a kormánypárti polgármestert illetően kemény állításokat megfogalmazó névtelen szerző, további részleteket ígérve, valamint egy újabb videót közölve a horvátországi orgiáról.

Borkai többnapos hallgatás után hétfőn nyilatkozott. Az eddig nyilvánosságra került felvételekről azt mondta, részben valódiak, részben manipuláltak, állítása szerint sosem élt illegális szerekkel, és büntetőeljárást fog kezdeményezni.

Az Index hétfőn próbálta utolérni a botrányba keveredett polgármestert, de a lap munkatársának azt mondták a győri hivatalban, hogy Borkai és az emberei is szabadságra mentek.

A hvg.hu közben arról ír, Borkai valószínűleg nem mondott igazat, amikor a tegnapi videómonológjában azzal próbálta elkenni az ügyet, hogy a napvilágra került felvételek több évesek.

A lap ugyanis kiszúrta, hogy a keresztény-konzervatív politikus társaságában látható egyik luxushölgy tavaly pünkösd másnapján posztolt egy fotót, amelyen egy katamarán fedélzetén napozik. Pont egy olyan hajóén, mint amilyen a Borkai részvételével zajló orgia helyszíne is volt.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!