Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Hír TV: korrupciós ügyekről beszél egy kispesti MSZP-s, miközben csíkot húz fehér porból

A Hír TV birtokába kerül egy felvétel, melyen állítólag Lackner Csaba kispesti szocialista önkormányzati képviselő látható, amint egy zacskó fehér port tart a kezében, majd abból úgynevezett „utcákat” húz.

A csatorna beszámolója szerint a videó mellett hanganyagokat is szerzett, melyek úgy tudni, idén nyáron készültek, és azokon is a kerület MSZP-s polgármesterének, Gajda Péternek a bizalmasa, Lackner Csaba hallható.

„Vannak olyan emberek, akik a kerületi politikában is azt mondják, hogyha te évente nem keresed meg a százmillió forintot, akkor hülye vagy. És az is igaz, hogy aki jól csinálja az igazából nem a büdzséből veszi el, hanem olyan emberekkel köt szerződést, meg olyan eladások vannak, ahonnan a külső vállalkozóktól jön vissza”

– hallható például a beszélgetésben. A fideszes propagandacsatorna állítása szerint szó esik Kránitz Krisztiánról is, aki a kerület vagyonkezelőjének a vezetője. A Hír TV szerint a hanganyagon a Lacknernek mondott férfi többször utal arra, hogy Kránitznak több százmilliós eltitkolt vagyona van.

„Tudod milyen hamar el lehet költeni 200-250 millió forintot? Az, aki hozzászokott egy jóléthez…”

– hangzik el még ehhez kapcsolódóan.

A 24.hu kereste az ügyben Gajda Pétert, aki azt mondta, a felvételen nem ismerte fel Lacknert, át fogják nézni a felvételt a képviselővel, és szükség esetén jogi lépéseket tesznek. Gajda úgy véli, jó eséllyel hamisítványról van szól, „sületlenségek hangzanak el rajta”.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz